Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

‘Στασινόπουλος και Πολύδωρας κοσμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο’

Published

on

Πλήρης και με την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί η Ατλαντίδα στο ματς της Κυριακής με την Σταμάτα. Το συγκρότημα του Γιώργου Τσούνη θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους διώκτες, ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν ότι θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στην επίτευξη της νίκης. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος τόνισε:

Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι και τη διακοπή των εορτών οι παίκτες μου και γενικότερα από την εικόνα της ομάδας. Όμως δεν πρέπει να μεινουμε εκεί αλλά να δώσουμε συνέχεια. Παρ’ όλο που στην ομάδα ήρθαν δέκα καινούργιοι παίκτες κατόρθωσε να λειτουργήσει, είμαστε πρώτοι και ελπίζω να τερματίσουμε σε αυτή τη θέση στο τέλος της σεζόν. Όσον αφορά τον αγώνα με την Σταμάτα, δεν το βλέπουμε διαφορετικά. Πάντα έχουμε στόχο τη νίκη. Η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιόμορφη γιατί πρέπει να δώσουμε τρία ματς και θα πρέπει να προσέξουμε διότι θα είναι καθοριστικά για το μελλον μας. Πιστεύω ότι η ομάδα θα αντεπεξέλθει διότι υπάρχει ποιότητα και το γεγονός ότι παραμένουμε ενωμένοι αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας’. Ερωτηθείς για την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση, ο Γιώργος Τσούνης είπε:

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία που υπάρχει με την διοίκηση και ιδιαίτερα από τους Γιάννη Στασινόπουλου και  Άγγελο Πολύδωρα γιατί δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν και είναι παράγοντες που κοσμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με το ήθος τους και τη στάση τους.