Connect with us

6ος Όμιλος

Στασινόπουλος – “Το μέλλον του Παναρκαδικού μοιάζει αβέβαιο”

Published

on

Ο Δημήτρης Στασινόπουλος, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Παναρκαδικό, στέλνει μέσω του a-s, το δικό του “αντίο” στους “πράσινους”.
Αναλυτικά το μήνυμα του:

“Θα ήθελα να πω πως πέρασα μια όμορφη και γεμάτη από συγκινήσεις ποδοσφαιρική χρόνια στον Παναρκαδικό, με αποτέλεσμα να το ευχαριστηθώ στο έπακρον. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξαν ο προπονητής Θανάσης Στάικος, οι συμπαίκτες μου και κάποια άτομα από την διοίκηση όπως ο Βασίλης Κωστόπουλος (πρόεδρος),ο κύριος Γιώργος Μουλόπουλος (γενικός αρχηγός) και ο κύριος Νίκος Κοντογιαννης (πιστός στρατιώτης της ομάδας).

Πίστευα πως αυτό που χτίσαμε πέρυσι θα συνεχιστεί και φέτος με μεγαλύτερη επιτυχία και έχοντας βάλει πιο υψηλούς στόχους αλλά αυτό τελικά δεν έγινε διότι η ομάδα αντιμετωπίζει κάποια διοικητικά προβλήματα τα οποία χάλασαν τους κρίκους μεταξύ προπονητή – διοίκησης και διοίκησης με παίκτες, όπως και με εμένα.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνέχισα στην ομάδα του Παναρκαδικού, γιατί όπως καταλαβαίνετε το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο. Θα ήθελα κλείνοντας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο του Παναρκαδικού για την εκτίμηση και την αγάπη προς το πρόσωπο μου και εύχομαι αυτή η ιστορική ομάδα να βρει λύση στο πρόβλημα και να συνεχίσει από εκεί που την αφήσαμε. Εις το επανιδείν”.

Πηγή – arcadiasports.gr