Connect with us

5ος Όμιλος

Σταυρακόπουλος: Κομβικό παιχνίδι

Published

on

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της Δόξας Βύρωνος ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με την Μύκονο. Στο απουσιολόγιο του τεχνικού επιτελείου αναγράφονται τα ονόματα των Φουντουκίδη, Κατσιγιάννη, Κρυεμάδι οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μακρή. Ο Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον τεχνικό της «κυανής θεάς» Βαγγέλη Σταυρακόπουλο, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Κυκλαδίτες τονίζοντας χαρακτηριστικά : «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε το τελευταίο καιρό για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι κάτι που το έχουν αντιληφθεί όλοι και αυτό που απομένει είναι να αποτυπωθεί αυτό μέσα στο γήπεδο. Σεβόμαστε την Μύκονο που είναι ένα οργανωμένο σωματείο με σοβαρή διοίκηση και προσωπική μου γνώμη είναι ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση”.

Εκδρομή στην Μύκονο

Στο μεταξύ, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, οι φίλαθλοι της κυανής θεάς θα στηρίξουν σε ακόμη ένα παιχνίδι την προσπάθεια της ομάδας τους αφού 100 άτομα θα ταξιδέψουν στο νησί των ανέμων.

Πήρε αναβολή η υπόθεση… Ρούβας

Όσον αφορά στην ένσταση που κατέθεσε η ιστορική ομάδα στον Ρούβα για αντικανονική συμμετοχή του στο πρωτάθλημα η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 8 Μαϊου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply