Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταυριανός: “Μπορούμε να το χαρούμε αλλά η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη”

Published

on

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής των Αγίων Αναργυρων, Ισίδωρος Σταυριανός, μετά τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων.
Ο ίδιος στάθηκε στα σημεία που έκριναν το ματς λέγοντας:
”’Για εμάς είναι ημέρα χαράς. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας δίνει τη δυνατότητα οι παίκτες μου να το ευχαριστηθούν λίγο παραπάνω. Από εκεί και έπειτα όμως μετά το Πάσχα, έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που θα παίξουν τα παιχνίδια για το δικό τους σκοπό. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα υπόλοιπα τέσσερα ματς. Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, πιστεύω ότι από το ξεκίνημα του αγώνα πιάσαμε γρήγορο ρυθμό. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Στις προσωπικές μονομαχίες οι παίκτες μου τις κέρδισαν σχεδόν τις περισσότερες. Τακτικά πιστεύω ότι δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα από τον αντίπαλο παρά μόνο σε δυο φάσεις στατικές που ήρθε η μπάλα στην περιοχή μας. Εμείς από την άλλη, στο επιθετικό μας παιχνίδι βγάλαμε αρκετές φάσεις. Μπήκαμε μπροστά στο σκορ στο α’ ημίχρονο, στη συνέχεια διαχειριστήκαμε το ματς όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να βρούμε ανοιχτή την αντίπαλη άμυνα και να σκοράρουμε ακόμη ένα γκολ”.

Ερωτηθείς εάν υπήρχε συγκεκριμένη εντολή στους παίκτες του να πάνε το ματς στη δύναμη, ο νεαρός προπονητής υπογράμμισε:
Όχι δεν υπήρχε συγκεκριμένη εντολή. Αυτά τα ματς όμως σου βγάζουν το στοιχείο της δύναμης. Είμαστε πολύ ποιοτική ομάδα αλλά δεν υστερούμε σε δύναμη. Πρωταρχικός μας στόχος αποτελεί να κάνουμε παιχνίδι κατοχής και οι εντολές μου ήταν να έχουμε σωστή ανάπτυξη και να βρούμε τα αδύνατα στοιχεία του αντιπάλου”.