Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σταυρόπουλος: “Στο τέλος της σεζόν θα κριθούμε”

Published

on

Μόλις πριν μια εβδομάδα , ανακοινώθηκε από την ομάδα μας ο προπονητής Χάρης Σταυρόπουλος, ο οποίος είχε και 2 θητείες στην ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής, αποτελώντας έτσι το πρώτο ηχηρό «μεταγραφικό χτύπημα» του συλλόγου μιας και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A ενώ έχει διατελέσει προπονητής στον Πανασινιακο, στην Μπουμπουλινα Σπετσών και στο Ναύπλιο 2017. Παράλληλα είχε σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα ως επιθετικός, μέχρι και σε επαγγελματικό επίπεδο, σε ομάδες όπως ο Εθνικός Αστέρας, η Κόρινθος, ο Ηλυσιακος και ο Αστέρας Ζωγράφου. Να τονίσουμε ότι τόσο σαν προπονητής όσο και σαν ποδοσφαιριστής έχει πανηγυρίσει αρκετές ανόδους με τις ομάδες του. Μιλήσαμε μαζί του για την απόφαση του να έρθει στην ομάδα μας αλλά και για το πλάνο της νέα σεζόν και ανέφερε τα εξής :
«Ξεκίνησα την προπονητική μου σταδιοδρομία στην Αργολίδα όπου με βρήκε και η προηγούμενη σεζόν αλλά επαγγελματικοί λόγοι με έφεραν στην Αθήνα. Μιλώντας με τον κ. Τσινια και κ. Παπαπανο, με τους οποίους διατηρώ πολύ καλές σχέσεις από την θητεία μου στην ομάδα, αποφάσισα ότι ο Άγιος Θωμάς είναι η κατάλληλη ομάδα για να αρχίσω το προπονητικό μου κεφάλαιο στην Αθήνα μιας και μου προσφέρει τις συνθήκες που μου ταιριάζουν αυτή την περίοδο. Τώρα βρισκόμαστε ακόμα στο στήσιμο του ροστερ και θα έχω προσωπικές επαφές με τους τωρινούς αλλά και μελλοντικούς παίκτες της ομάδας έτσι ώστε να χτίσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα δίνει κάθε φορά το 100%. Παρακολούθησα κάποιους αγώνες της ομάδας την προηγούμενη χρονιά οπότε έχω μια γενική εικόνα αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε με παραπάνω λεπτομέρειες για αλλαγές ή για το πλάνο μας. Ακόμα, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε και μια γερή βάση μέσω των ακαδημιών ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον του συλλόγου. Θα δουλέψουμε λοιπόν σκληρά και στο τέλος της σεζόν θα κριθούμε για αυτά που κάναμε.»
Από την πλευρά μας είμαστε βέβαιοι ότι ο κύριος Σταυρόπουλος αποτελεί εγγύηση για την καλή δουλειά που θα γίνει στο σύλλογο και ανυπομονούμε για την σεζόν που μόλις άρχισε!!

Oι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Σταυρόπουλου!! Μόλις πριν μια εβδομάδα , ανακοινώθηκε από την ομάδα μας ο προπονητής Χάρης…

Gepostet von Π.Ο Αγίου Θωμά Γουδί am Mittwoch, 24. Juli 2019