Connect with us

8ος Όμιλος

Σταύρος Δαούτης: Τιμή μου να παίξω στην Γ΄Εθνική, ευχαριστώ τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Πολλές ήταν οι μεταγραφές που έκανε ο Ακράτητος στην προσπάθεια της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια της να παραμείνει στην Γ΄Εθνική.

Μια από αυτές, ίσως η πιο ουσιαστική είναι η απόκτηση του Σταύρου Δαούτη. Ο χαλύβδινος κεντρικός αμυντικός αποτελούσε βασικό στέλεχος στον ΑΟ Ιλίου, με τη φανέλα του οποίου πανηγύρισε τρεις ανόδους, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Σταύρος Δαούτης μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Πάντα ένας ποδοσφαιριστής έχει στόχο να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα, και είναι τιμή για μένα που θα αγωνιστώ στην Γ΄Εθνική και στην ιστορική ομάδα του Ακράτητου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη, και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΑΟ Ιλίου, και ειδικότερα στον πρόεδρο Μπάμπη Λερούτσο, για την κατανόηση που έδειξαν στην επιθυμία μου να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οσο κι αν ακούγεται κοινότυπο, ο ΑΟ Ιλίου αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια, και πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αφού εκεί πέρασα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μου, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο κυρίως σε επίπεδο φιλίας και παρέας. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα, και μαζί με τους συνεργάτες του έχει καταφέρει ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα, και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτό.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου όλα αυτά τα χρόνια, για όλα αυτά που πετύχαμε, αλλά κυρίως για όλα αυτά που ζήσαμε…

Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στον τεράστιο προπονητή αλλά και άνθρωπο Γιώργο Τζώτζη, που πραγματικά με έκανε καλύτερο παίχτη…

Δε λέμε αντίο…λέμε στο επανιδείν…>>