Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταύρος Νάτσης: Καταστροφή για τους αθλητές αυτή η απόφαση

Published

on

Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πως ο ΑΟ Ιλίου είναι μια ομάδα που επενδύει στις Ακαδημίες του και δίνει την ευκαιρία σε πολλά από τα παιδιά να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους.

Ενας από αυτούς τους αθλητές είναι και ο Σταύρος Νάτσης. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος 20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός παρά το νεαρό της ηλικίας του αποτελεί βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδας εδώ και τέσσερα χρόνια, δελιχνοντας τις μεγάλες δυνατότητες του.

Ο Σταύρος Νάτσης μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Όπως όλοι έτσι και εγώ είμαι απογοητευμένος με αυτήν την ξαφνική διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτή η απόφαση ήταν καταστροφική για όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και ειδικότερα για τους αθλητές  και ψυχολογικά και αγωνιστικά, Χρειάζεται υπομονή να επιστρέψουμε πρώτα από όλα όλοι υγιείς και να δούμε αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και υπό ποιες συνθήκες,

Η πορεία της ομάδας αυτές της πρώτες αγωνιστικές  μεβάση τις προσδοκίες δεν ήταν η αναμενόμενη, αλλά υπάρχει ποιότητα, καλό κλίμα και θεωρώ ότι μετά την διακοπή θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει.

Τέλος προσωπικά θέλω πάντα να βελτιώνομαι κάθε μέρα μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις,  και να βοηθάω την ομάδα μου κάθε βδομάδα να κερδίζει και να πετυχαίνει τους στόχους της! >>