Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σταύρος Παναγιωτάκης: Από τα πιο σημαντικά γκολ της καριέρας μου…

Published

on

Υπό άλλες συνθήκες το παιχνίδι του Ιπποκράτη με την ΑΕ Περιστερίου να περνούσε στα ψηλά…

Ομως υπήρξε ενα γεγονός, που το έκανε σημαντικό, ειδικά για τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας…

Ο Σταύρος Παναγιωτάκης (περί αυτού ο λόγος) αγωνίστηκε για πρώτη φορά σαν βασικός μετά από δυόμισι χρόνια, και όχι μόνο αυτό, αλλά έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο και μάλιστα σκόραρε, βοηθώντας τον Ιπποκράτη να φτάσει σε μια ευρεία νίκη (4-0).

Οσοι ξέρουν την περιπέτεια του Σταύρου καταλαβαίνουν γιατί είναι τόσο σημαντικό. Ο Σταύρος μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Το Σάββατο ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι μετά από 2,5 περίπου χρόνια ως βασικός … ένα ματς όχι τόσο σπουδαίο για έναν απλό θεατή αλλά για εμένα απίστευτα πολύ ! Τελικά με την βοήθεια του θεού κατάφερα να παίξω , να βγάλω ολόκληρο 90λεπτο σε καλό ρυθμό και να σκοράρω ένα γκολ ! Ένα γκολ αδιάφορο για την ομάδα μου ίσως όμως από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου !

Σε αυτά τα 2.5 χρόνια λίγο πολύ όλοι γνωρίζεται τι έχει γίνει όπως και πως πριν 1.5 μήνα οι μαγνητικές που έκανα στα πόδια μου μετά από αφόρητους πόνους έδειξαν αυτό που έδειξαν ( πλήρη ρήξη εμπρόσθιου αστραγαλοπερονιαίου και τενοντοπάθεια και στα δυο πόδια ). Όμως ο δικός μου στόχος δεν είναι να πάψω να πονάω η να αγωνίζομαι αλλά να ζήσω το παιχνίδι ξανά και να με δουν όσοι αγαπώ όπως με ξέρουν και με αγαπάνε !

Τα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα μου είναι το πιο κομβικά του πρωταθλήματος και δεν θα μπορούσα να μην κάνω τα πάντα για να βρίσκομαι δίπλα στους συμπαίχτες μου να τους βοηθήσω … Αρχής γενομένης από το Σάββατο και την Αλσούπολη, μια πολύ δύσκολη έδρα και μια δουλεμένη ομάδα με καλό προπονητή. Και μετά το τοπικό ντέρμπι με την Αμιλλα που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία ! Η ομάδα μας έχει πολύ ταλέντο και νέα παιδιά γεμάτα όνειρα , δουλεύει σωστά και έχει δυο μικρούς σε ηλικία προπονητές με φιλοδοξίες ώριμους και αξιόλογους προπονητικά και θέλω να τους βοηθήσω για να τους ανταποδώσω την πίστη που δείχνουν και αυτοί προς εμένα τόσο καιρό τώρα !

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και να μην ξεχνάει να ζει το παιχνίδι γιατί στο τέλος της ημέρας αν ξεχνάμε να παιζουμε , χάνουμε το παιδί μέσα μας και έτσι γερνάμε…>>