Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στα «βυσσινί» ο Δηλαβέρης

Γενική Συνέλευση στις 22/7 η Προοδευτική

Published

on

Σε μια αρκετά υποσχόμενη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Προοδευτικής. Συγκεκριμένα η ομάδα απέκτησε τον 20χρονο επιτελικό μέσο Κωνσταντίνο Δηλαβέρη, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Κ20 του Ατρόμητου Αθηνών, ενώ πρόπερσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ηρακλή Ψαχνών στη Β’ Εθνική με τον οποίο είχε και 10 συμμετοχές. Στο πρωτάθλημα που τελείωσε έπαιζε στον Ηλυσιακό, με τον οποίο είχε μόλις πέντε συμμετοχές, καθώς έμεινε αρκετό καιρό έξω λόγω τραυματισμού στο μηνίσκο.

Πλέον ο παίκτης είναι σε καλή κατάσταση και θα δώσει αρκετές λύσεις στον τεχνικό Βασίλη Σπάθα, καθώς καλύπτει θέση μικρού στο ρόστερ.

Στο μεταξύ την ερχόμενη Τετάρτη 22/7 η Προοδευτική θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού, επί της Γρ. Λαμπράκη. Η Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και ουσιαστική για την ιστορική ομάδα της πόλης, καθώς το θέμα που θα συζητηθεί και τίθεται προς έγκριση, αφορά την ανανέωση της θητείας της νυν νόμιμης διοίκησης για την επόμενη τετραετία. Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν και να λάβουν μέρος μόνο όσα μέλη του συλλόγου είναι ταμειακώς εντάξει ως τώρα, ενώ παράλληλα έχουν προμηθευτεί και την απαραίτητη κάρτα διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν