Connect with us

stoplekto

Στα δύσκολα το Γαλάτσι σοβαρεύεται!

Published

on

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γαλάτσι επικρατώντας 2-0 του Γ.Σ. Καισαριανής εντός έδρας. Οι ‘μπλαουγκράνα’ (λόγω εμφάνισης στο εν λόγω ματς) είχαν τα ηνία στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και χάρις τον Φραγκουλόπουλο οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν ξανά στην αναμέτρηση στο 65′. Έτσι, το συγκρότημα του Αλβέρτου Παπαδάκη ανέβηκε στους 26 βαθμούς και έριξε από την έκτη θέση στην έβδομη το αντίστοιχο του Ανδρέα Μηλιά που αριθμεί 24 πόντους.

Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Κυριλλίδης αξιοποιώντας στο έπακρο το γύρισμα του Τσιαντή και στο 36′ ο Γαλάνης με υπέροχο τακουνάκι, δείγμα της κλάσης του, αξιοποίησε κι αυτός την νέα ασίστ του Τσιαντή για το τελικό 2-0. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 32′, ο Μπίλο πέρασε και τον Καψάλη, όμως το τελείωμα του ήταν κακό κι ας βρισκόταν σε ευνοϊκή θέση για γκολ. Με αυτές τις φάσεις έκλεισε το πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο οι ‘κιτρινόμαυροι’ προσπάθησαν για την ανατροπή. Βασικό τους εμπόδιο ήταν ο Φραγκουλόπουλος, ο οποίος στο 64′ σταματάει τον Ντάτση από το σημείο του πέναλτι, μια παράβαση που κέρδισε ο Βενέτης από τον Βασιλάκη και θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα του ματς.

Διαιτητές: Καπίρης Ε., Μπαϊρακτάρης Κ., Όντος Κ.

Γαλάτσι (Αλβέρτος Παπαδάκης): Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Αμιράλλης, Μπίλο, Κυριλλίδης (80′ Γκοργκόλης), Λάμπης, Τσιαντής, Γαλάνης (87′ Διαμαντίδης), Δήμας (81′ Βαμβακάρης).

Καισαριανή (Ανδρέας Μηλιάς): Καψάλης, Σανιάνος, Βενέτης, Ντάτσης, Γάκης, Ντούνης (60′ Κοκοσούλης), Χρυσοχόου (46′ Μελιγκώνης), Δημητριάδης, Χρυσικός, Μποτσιβάλης (70′ Κοτρώτσος), Αρναρέλλης.