Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στα μπαράζ ανόδου η Αγία Παρασκευή, 0-0 με το Χαλάνδρι

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η τακτική και η δύναμη Αγία Παρασκευή και Χαλάνδρι έμειναν στο 0-0 αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στους γηπεδούχους.

Έτσι η Αγία Παρασκευή τερμάτισε 2η με 9 βαθμούς, ενώ το Χαλάνδρι είδε το όνειρο της ανόδου να σβήνει μένοντας με 8 βαθμούς στην τρίτη θέση.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε όπως αναμενόταν για παιχνίδι που κρίνει πρόκριση, με τις δυο ομάδες να είναι νευρικές και να αναλώνονται σε μονομαχίες στο κέντρο. Όσο εξελισσόταν το παιχνιδι οι γηπεδούχοι έβρισκαν τα πατήματα τους και στο 11ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπόλη να μην μπορεί να πλασάρει εύστοχα τον Κατσιούλη, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Τα λεπτά περνούσαν και η Αγία Παρασκευή κατόρθωνε να φέρει τον ρυθμό στα μέτρα της και με ένα δίλεπτο ξέσπασμα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με πρωταγωνιστή τον Ψαραδέλη ο οποίος έστειλε την μπάλα αουτ από καλή θέση στο 27ο λεπτό και στην αμέσως επόμενη φάση έβγαλε εκπληκτική κάθετη μπαλιά στον Κραψίτη ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει. Οι φιλοξενούμενοι στόχευαν στην δύναμη που έχουν στα στημένα και μετά από ένα κόρνερ είχαν την μοναδική τους ευκαιρία με τον Κατσιούλη να πλασάρει αδύναμα και τον Καταχανάκη να μπλοκάρει στο 31ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου καθώς τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές τόσο στις συνθέσεις των ομάδων όσο και στον ρυθμό του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο στους φιλοξενούμενους και να προσπαθούν να βγούν στην κόντρα με στόχο να τελειώσουν το παιχνίδι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ανούσια κατοχή και παρά τις αρκετές επιθέσεις, δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια ευκαιρία καθώς είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα. Έτσι το 45λεπτό κύλησε με πολλές δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς τελικές προσπάθειες για τις δύο ομάδες με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου να βρίσκει την Αγία Παρασκευή να γιορτάζει με τον κόσμο της την μεγάλη πρόκριση.

ΑΓΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ:Καταχανάκης, Κόλλιας, Φειδαίος, Χατζίου, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης, Γαλανόπουλος, Πατερίτσας(83′  Λαζόπουλος) Μπόλης, Ψαραδέλης, Κραψίτης (90+1′ Φαρκώνας).
ΧΑΛΆΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Φουκούλης,Τζιολας, Νίκολι (71′  Αλεξανδράκης), Μουρελάτος, Γεωργουδάκης, Κούντου (85′ Μπουραζάς), Καλιαμπάκας, Κατσιούλης Αχ. (89′ Κανελλόπουλος), Φελέκης.
Του Μιχάλη Παπαστεφάνου