Connect with us

Γ Εθνική

Στα ουράνια η Κηφισιά, 1-0 τον Πανιώνιο και ανέβηκε

Published

on

Την άνοδο στην Super League 2 πανηγυρίζει πλέον η ΑΕ Κηφισιάς, που νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον Πανιώνιο και έφτασε τους 9 βαθμούς στη διαδικασία των μπαράζ.

Το ματς είχε κυρίαρχα στοιχεία το πάθος και τη δύναμη, με την εμπειρία των παιχτών του Νίκου Κούστα να αποδεικνύεται καθοριστική για την εξέλιξη του ματς. Ο νεανικός Πανιώνιος προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη νίκη του Ηροδότου τον κρατάει στην Γ΄Εθνική και τη νέα περίοδο.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν για την Κηφισιά στο 7΄με το σουτ του Παπαγγελή να περνάει άουτ, με τον Πανιώνιο να απαντάει στο 14΄όταν ο Πίσπας σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μιχελής απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 16΄μετα από λάθος της άμυνας ο Κρητικός σούταρε άουτ, ενώ στο 23΄η Κηφιά είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί αλλά το φάουλ του Ζέλο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42΄ο Πανιώνιος έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Μούντριχα ο ο Πίσπας από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιχελή. Στην αντεπίθεση ο Τετέι είχε3 ωραία ατομική ενέργεια αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Στουρνάρα.

Στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους στο 52΄ο Μιχελής απέκρουσε το σουτ του Νίνο, ενώ στο 59΄η κεφαλιά του Λιούμη πέρασε άουτ. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 63΄όταν ο Τετέι κέρδισε τις κόντρες και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 67΄ο Μιχελής απέκρουσε το σουτ του Κοντοέ. Στο 83΄το σουτ του Αργυρίου πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προβολή του Νίνο στο 85΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (11΄λ.τ. Ζάχι), Κοντοές, Ζούλιας (68΄Αργυρίου), Μπρέγκου, Γροντής, Πίσπας, Νίνο, Μούντριχας (68΄Μακρίδης), Λιούμης (60΄Σταμάτης).

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Μιχελής, Παπαγγελής, Παυλάκης, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Ποζατζίδης, Παπασάββας (78΄Καμινιώτης), Τετέι (84΄Διονέλλης), Ζέλο (56΄Κοντογιάννης), Καλλέργης (56΄Τζέλη), Κρητικός.