Connect with us

slideshow

Στα ουράνια ο Ίκαρος Καλλιθέας

Αναδείχτηκε πρωταθλητής με το 1-1 στο Πέραμα

Published

on

Το όνειρο των ανθρώπων του Ικάρου Καλλιθέας μιας ομάδας που μέχρι τώρα κινιόταν σε χαμηλά επίπεδα, έγινε πραγματικότητα . Μιας ομάδας που ξεκίνησε στην κυριολεξία από το μηδέν και έφτασε στην κορυφή . Ο πρώτος στόχος που ήταν το πρωτάθλημα επιτεύχθηκε . Τώρα  οι παίκτες του Κώστα Αρζένη πάνε γι’ άλλα …

Αγωνιστικά ο Ίκαρος πήρε χθες τον βαθμό που του χρειαζόταν στον αγώνα με τον Περαμαϊκό εκτός έδρας ( 1-1) για να πάρει και μαθηματικά την πρώτη θέση .

Οι Καλλιθεάτες ήταν πολύ καλύτεροι στο α’ μέρος και είχαν δυο δοκάρια , στο 4’ σε κεφαλιά του Μακρή και στο 39’ σε σουτ του Ατματσίδη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ( 47’) πήραν και το προβάδισμα στο σκορ  με πλασέ του Πεκόφ.

Οι γηπεδούχοι « απάντησαν» γρήγορα( 54’) στην πιο σοβαρή επιθετική ενέργεια τους στο παιχνίδι με τον Σακελλαρίου που είχε μπει αλλαγή στο 46’.

Με το τελικό σφύριγμα του Τσαμούρη ( καλός) οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν έξαλλα με σαμπάνιες την μεγάλη τους επιτυχία .

ΠΕΡΑΜΑΪΚΌΣ : Μεϊμάρογλου, Παπαθανασάκης, Φλέγκας, Φανής, Μπάρδη, Μπάκας, Θεολόγου( 84’ Παπακαλοδούκας ) Σταγάκης, Αντωνίου, Δεμερτζής( 75’ Θεοδοσίου) Διακάκης( 46’ Σακελλαρίου)

ΙΚΑΡΟΣ : Εμμανουήλ Β,. Φέκος, Βουρλούμης, Κορρές, Λάλα , Ταράτσας, Ατματσίδης( 64’ Μυλωνάς) , Ομεράι, Μακρής, Στούπης( 90’ Σκούρτας) Πεκόφ( 76’΄Κυριακίδης )

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply