Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στα πέναλτι η Άνω Νεάπολη 5-4 τον Πυθαγόρα 

Published

on

Αποχώρησε νωρίς από το κύπελλο της ΕΠΣΠ ο φιλόδοξος Πυθαγόρας που ηττήθηκε 5-4 στα πέναλτι από την ψυχωμένη Άνω Νεάπολη.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάνσαλη προσήλθε στην αναμέτρηση με αρκετές απουσίες όπως αυτές των Ψαρούδα και Γκόλγαρη λόγω τραυματισμών, καθώς και των Καστρινέλη, Γκλεζάκου Βογιατζή, Κατωπόδη και Παππά που δεν έχουν καταφέρει να εκδοθούν τα δελτία τους.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να προηγήθηκε στο 21′ με κεφαλιά του Λέισο αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση από την αξιόμαχη Άνω Νεάπολη με πέναλτι που καταλόγισε η ρέφερι  Βογιατζιδάκη στο 89’ με τον Λύρο  (1-1). Στην παράταση το αποτέλεσμα παρέμεινε στο 1-1 και στο τέλος η Άνω Νεάπολη πανηγύρισε την πρόκριση καθώς ευστόχησε σε πέντε εκτελέσεις έναντι τεσσάρων των γηπεδούχων .

Για τους νικητές σκόραραν από τα ένδεκα βήματα οι Πάχος Μ., Χάμος Ι., Ανδρεάτος, Καφαταρίδης και Πάχος Κ.

Διαιτήτευσε η Βογιατζιδάκη.

Πυθαγόρας: Αναργύρου, Λυμπέρης(80′ Ξυμητήρης), Πασχάλης(72′ Κωνσταντίνου), Ρουσίδης, Λέισος, Παπαδάκης, Περάκης(78′ Αντριάνο), Ζέμπος(109′ Ντελής), Πηλιανίδης, Δαμαλίδης, Ζαχαριάς(72′ Κωστέριας).

Άνω Νεάπολη: Καπουκίνης, Καλατζίδης(84′ Διαμαντόπουλος), Παπαδόπουλος Ν.(99′ λ.τρ. Μανδέκης), Χάμος Ι., Κουτλόγλου(71′ Καφαταρίδης), Πάχος Ι., Πάχος Μ., Συναδινός(71′ Κωστούρος), Σάμιος(67′ Λύρος), Δαρείου(84′ Πάχος Κ.), Ανδρεάτος.