Connect with us

stoplekto

Στα πέναλτι η Ένωση Α.Α. Ρέντη απέκλεισε με 5-4 τον Ίκαρο Καλλιθέας(1-1κ.δ. και παρ.)

Published

on

Η «άσπρη βούλα» της …πάει! Η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη πήρε νέα πρόκρίση  στο θεσμό του Κυπέλλου Πειραιά και πάλι στη διαδικασία των πέναλτι(5-4), με νέο «θύμα» αυτή τη φορά τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Οι Ρεντιώτες αφού γλίτωσαν τον αποκλεισμό στο 93’ με γκολ του Ορφανού , που ισοφάρισε εκείνο του Καλλή στο 34’, μετά από μια «άγονη» παράταση κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στα πέναλτι.

Για τους γηπεδούχους από τα έντεκα μέτρα ευστόχησαν οι  Κεσανίδης, Κολοφώτης Ι., Θωμάκος, Παπαδόπουλος Κ. και Καμαράδος Ε., ενώ οι εκτελέσεις των  Κολοφώτη Η. και Πετρόχειλου αποκρούστηκαν από τον Χρόνη.

Από την άλλη πλευρά οι εύστοχοι για τους Τζιτζιφιώτες ήταν οι  Μακρής, Μπάχος, Σκρόνιας και Μπαχά, σε αντίθεση με τους Θεοδοσίου, Στεφανή και Σκούρτα που έπεσαν πάνω στις επεμβάσεις του  φοβερού Θωμόπουλου.

Από τον διαιτητή  Φιλακούρη και τους βοηθούς  Ζερβάκη Μουμπογιατζόγλου έχει παράπονα ο Ίκαρος

ΕΝΩΣΗ: Θωμόπουλος, Κολοφώτης Η., Κεσανίδης, Ορφανίδης, Καψαλόποδας, Καλικαντής, Πόθας(46’ Πετρόχειλος), Κουτούζος, Κολοφώτης Ι., Λένγκα(70’ Καμαράδος Ε.), Βασιλόπουλος(46’ Παπαδόπουλος Κ.).

ΙΚΑΡΟΣ: Χρόνης, Σκόνδρας, Στεφανής, Οικονόμου, Σκούρτας, Καλλής, Μπάχος, Σέχου(65’ Μπαχά), Μακρής, Θεοδοσίου, Καραδήμος(75’ Τσιντώνης).