Connect with us

stoplekto

Στα πέναλτι η Κηφισιά την Πεύκη

Προκρίθηκε με 4-3

Published

on

Τεράστιας σημασίας πρόκριση πήρε στο γήπεδο της Πεύκης η Κηφισιά, που λύγισε την αντίσταση της τοπικής ομάδας στη διαδικασία των πέναλτι με συνολικό σκορ 4-3! Η ομάδα του Θωμα Γράφα έδειξε για ακόμη μία φορά πως στη φετινή χρονιά είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα!

Η κανονική διάρκεια, αλλά και η παράταση, ολοκληρώθηκαν χωρίς τέρματα, με τον Παπιδάκη να έχει δοκάρι στο 44′ και τον Καλιακούδα να αποβάλλεται στο 100′ με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για το τελευταίο εικοσάλεπτο.

Στη ‘ρώσικη’ ρουλέτα, μοιραίοι για την Πεύκη ήταν ο Ιορδανίδης που έστειλε την μπάλα άουτ, όπως και ο Ψιλούδης, που νικήθηκε από τον Ιωσήπου! Από την άλλη, αστόχησε ο Γκουτσούλας που είδε τον Ιντζόγλου να αποκρούει την εκτέλεσή του. Αναλυτικά, η σειρά είχε ως εξής: Σεβαστίδης (1-0), Ζαχαράκης (2-1), Ιορδανίδης (άουτ), Αποστόλου (3-2), Ψιλούδης (απόκρουση) – Κορακάκης (1-1), Γκουτσούλας (απόκρουση), Εσλερ (2-2), Τεγούσης (3-3), Βέρμπης (3-4).

Διαιτητής ήταν ο Χ. Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Κουντουρέλλη και Νακόπουλο.

 

ΠΕΥΚΗ: Ιντζόγλου, Σιέρρας Α., Καλιακούδας, Παπαγιώργης, Τερζής, Ψιλούδης, Οικονομέας (50′ Ιορδανίδης), Μπαλής (77′ Σεμερτζίδης), Ζαχαράκης, Αποστόλου, Κόκκαλης (57′ Χριστόπουλος)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Εσλερ, Τεγούσης, Κοτσερίδης (55′ Ντούμος), Κορακάκης, Τριανταφυλλίδης, Παπιδάκης (68′ Νταγιάντας), Γκουτσούλας, Παπαδόπουλος (92′ Βέρμπης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply