Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στα πέναλτι οι Φίλαθλοι 4-3 τους Νέους Δραπετσώνας(1-1 κ.δ. και παρ.)

Published

on

Παλικαρίσια πρόκριση για τους Φιλάθλους, οι οποίοι αν και βρέθηκαν αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο, δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να αποκλείσουν στα πέναλτι τους επιπόλαιους Νέους Δραπετσώνας(4-3) και να συνεχίσουν στο Κύπελλο όπου περνούν βάση της κλήρωσης αυτόματα στην δ΄φάση του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσέγα στο 45΄, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν για να τελειώσουν το ματς, με χαρακτηριστικότερη φάση το χαμένο πέναλτι του Μπεκιράι στο 60’(απέκρουσε  ο Ελμεκάουι).

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Φίλαθλοι κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση, ισοφαρίζοντας στο 89’ με τον Σίντρε.

Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε τίποτα και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί η ομάδα του Θοδωρή Ντέμου φάνηκε πιο εύστοχη και πήρε την νίκη χάρη στις εκτελέσεις των Μαθιουδάκη, Σίντρε, Καριοοφύλλη, Γκούμα, ενώ ο Ζαχαρίας έστειλε την μπάλα  άουτ.

Από την άλλη, για τους Νέους ευστόχησαν οι  Τσέγας, Γιακουμάκης και  Οστά Χασάν, ενώ μοιραίοι ήταν οι

Καρπούζης(δοκάρι) και ο  Παπαδόπουλος, που νικήθηκε από τον χθεσινό ήρωα των Φιλάθλων Ελμεκάουι.

Καλός ο διαιτητής Ανθόπουλος.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Ελμεκάουι, Πανταλέων, Μπενδέλας, Χαϊδάκης(85’ Παπαδόπουλος), Μιχαλακάκος(49’ Αναγνώστου), Μαθιουδάκης, Μπακοθανάσης(67’ Καριοφύλλης), Γκούμας, Σίντρε, Ζαχαρίας, Κωνσταντινίδης(119’ Αναστασίου).

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Ζερβάκος, Παπαδόπουλος, Γιακασίκογλου(57’ Πουλής), Ικόνομι, Μπάρκα, Μπάκουλης, Οστά Χασάν, Γιακουμάκης, Μπεκιράι(88’ Κυριακάκης, 119’ Καρπούζης), Τσεγάς, Γιώργο(76’ Μαρμαρίδης).