Connect with us

stoplekto

Στα πέναλτι ο Άρης Πετρούπολης τα Μελίσσια

Published

on

Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά ζευγάρια της πρώτης φάσης και το δικαιολόγησαν στο γήπεδο. Άρης και Μελίσσια αναμετρήθηκαν στην Πετρούπολη με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον δεύτερο γύρο, όπου η Άμιλλα Περιστερίου περίμενε από το Σάββατο. Ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι, αφού το 1-1 της κανονικής διάρκειας διαδέχθηκε το 2-2 της παράτασης. Τελικά, ο Άρης τα κατάφερε στην ρώσικη ρουλέτα και χωρίς να αστοχήσει από την άσπρη βούλα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως κάποιο τέρμα, όμως στην επανάληψη και το 51′ ο Λυμπούσης έδωσε το προβάδισμα με απευθείας φάουλ. Οκτώ λεπτά αργότερα, όμως, ο Σκούφης εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Ρεζτσόβ με κεφαλιά για το 1-1. Έτσι, περάσαμε στην παράταση και οι γηπεδούχοι στο 95′ προηγήθηκαν ανατρέποντας το σκηνικό έπειτα από ωραία εναλλαγή Παούρη-Ρεζτσόβ και σκόρερ με πλασέ τον τελευταίο. Οι ‘πράσινοι’ δεν τα παράτησαν και στο 108′ ο Χάρμπαλης ισοφάρισε με σουτ. Στην συνέχεια, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου τα Μελίσσια αστόχησαν στο τρίτο, οι ‘ερυθροκίτρινοι’ τα έβαλαν όλα (Παούρης, Σκουφής, Ρεζτσόβ, Μπουφίδης, Λουκάκης) και επικράτησαν 5-3 στην ψυχοφθόρο διαδικασία.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Κουντουρέλης Ν., Κουτσόγιαννος.

Άρης: Τριανταφύλλου, Μίχος (49′ Σταύρου), Παπαχριστόπουλος, Στρατής, Αδαμίδης (54′ Κρομμύδας), Λουκάκης, Ρεζτσόβ, Παούρης, Αντωνόπουλος (91′ Φλώρος), Μπουφίδης, Σκούφης.

Μελίσσια: Νικολάου, Τσιαδήμας, Τριανταφυλλόπουλος (63′ Δελημαδώρος), Πολυδωρόπουλος, Στέλλας, Νίκας, Λυμπούσης, Τσουκαλάς (56′ Μαρουλίδης), Κωβός, Χάρμπαλης, Δρακόπουλος (82′ Γαντζάκης).