Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στα πέναλτι ο Ήφαιστος 6-5 τον Άρη Αμφιάλης(2-2 κ.δ. και πεν.) και ελπίζει…

Published

on

Μια πραγματική μάχη παραμονής ήταν η χθεσινή στο “Π. Νικολαΐδης” ανάμεσα στον Άρη Αμφιάλης και τον Ήφαιστο.

Τελικά ο δεύτερος επικράτησε 6-5 στα πέναλτι (2-2 κ.δ και παρ.) και σε περίπτωση που ανέβει μόνο ένας εκ των Ατρόμητο Πειραιά και Περαμαϊκό στη Γ’ Εθνική, εξασφαλίζει την παραμονή της στην Α’ ΕΠΣΠ σε αντίθεση με τον Άρη που βρίσκεται σε δυσμενή θέση. Θυμίζουμε πως αν αμφότερες οι πρωταθλήτριες Πειραιά πάρουν προαγωγή για τη Γ’ Εθνική τότε θα μείνουν στα σαλόνια της Ένωσης Άρης και Ήφαιστος. Αν όμως, καμία δεν τα καταφέρει τότε, οι δύο χθεσινοί αντίπαλοι θα υποβιβαστούν!

 

Ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Γεωργιάδη στο 15’ αλλά ο Ήφαιστος απάντησε στο φινάλε του α’ μέρους με τον Σιγάλα. Στο τελευταίο δίλεπτο του κανονικού χρόνου έγιναν όλα, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Ρουσσίδη αλλά ο Ζούλα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κράτησε «ζωντανό» τον Ήφαιστο, οδηγώντας το ματς στην παράταση. Εκεί καμία από τις δύο δεν βρήκε το γκολ και μοιραία χρειάστηκαν τα πέναλτι για αναδειχθεί ο νικητής. Εκεί ο Ήφαιστος ήταν πιο ψύχραιμος και με σκορ 6-5 πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Διαιτήτευσε ο Τραϊφόρος.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Κουλούρης, Γεωργιάδης, Καραντινός, Αναστασίου Δ., Γκόλγκαρης, Σάνκα, Ζευγολατάκος, Πρεβεζιάνος, Καραπατάκης (90+3’ Αναστασίου Γ. ), Κανταράς, Μπαλόπητος (80’ Ρουσσίδης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Ελθίνι, Βατίστας Αν., Τούντας (88’ Βιτσαράς), Βατίστας Α., Ζούλα, Κακαβογιάννης, Βατίστας Α.Π., Σιγαλάκος, Σιγάλας (110’ Ζαννίκος), Περλέσι (90’ Αδαμίδης), Αντωνάκος.