Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στα πέναλτι ο Αγιαξ Ταύρου 5-4 απέκλεισε τη Νέα Ιωνία

Published

on

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Αγιαξ Ταύρου απέκλεισε εκτός έδρας τη Νέα Ιωνία με 5-4 και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, με τον κανονικό αγώνα και την παράταση να λήγουν χωρίς τέρματα.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν περισσότερες ευκαιρίες. Στην πρώτη καλή στιγμή του ματς για τον Αγιαξ στο 4′ η κεφαλιά του Παπακωνσταντίνου πέρασε άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 7′ με το μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου να περνάει άουτ. Στο 19′ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με το πλασέ του Πασσά να περνάει άουτ. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές στο 31′ με τον Ξυδιά να αποκρούει το φάουλ του Κομνηνού, ενώ στο 33′ και πάλι ο γκολκίπερ του Αγιαξ σταμάτησε τον Κομνηνό. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, το σουτ του Τζαμάι στο 41′ πέρασε άουτ.

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να υπερέχουν, αλλά δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 70′ το πλασέ του Ούτσικα πέρασε άουτ, ενώ η Νέα Ιωνία είχε τεράστια ευκαιρία στο 88′ όταν ο Ούτσικας βγήκε μόνος απέναντι στον Ξυδιά και σούταρε, με τον γκολκίπερ να αποκρούει, με τη μπάλα να φτάνει στον Τζαμάι που σούταρε και ο Μαρούσης απέκρουσε λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στην παράταση στο 99′ ο Τζαμάι γύρισε στον Ούτσικα που από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 108′ ο Αγγελής σούταρε, η μπάλ κόντραρε σε αμυντικό και πήρε περίεργη τροχιά και χτύπησε στο δοκάρι καταλήγοντας στην αγκαλιά του Ξυδιά.

Στη διαδικασία των πέναλτι για τον Αγιαξ ευστόχησαν οι Μαρούσης, Γκαρδιακός, Χασιώτης, Κόρδας και Παναγιωτόπουλος, ενώ για τη Νέα Ιωνία ευστόχησαν οι Νταϊφώτης, Τζαμάι, Αγγελής, Ούτσικας, ενώ ο Ξυδιάς απέκρουσε το πέναλτι του Αδαμόπουλου δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

ΝΕΑ ΙΩΝΊΑ: Παπουτσής, Μπέτσας, Φρατζέσκος (46′ Πετράς), Τσαΐνης, Νταϊφώτης, Παπαδόπουλος (100′ Πρίφτι), Τζαμάι, Κούντου (111′ Χαραλάμπους), Χρονόπουλος (46′ Ούτσικας), Ντιρμίσι (100′ Αγγελής), Κομνηνός (65′ Αδαμόπουλος).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΎΡΟΥ: Ξυδιάς, Χασιώτης, Καβαλλάρης (95′ Παναγιωτόπουλος), Μαρούσης, Παπακωνσταντίνου (106′ Σέχου Γ.), Παπαευθυμίου, Πασσάς (74′ Κόρδας), Τρακόσης, Σέχου Σ. (82′ Μπαρμπαλιάς), Γκαρδιακός, Στατήρης (74′ Μαυροβουνιώτης).