Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στα πέναλτι ο ΑΟ Χαλκηδών 4-1 τον Ίκαρο Καλλιθέας

Published

on

Πολλά γκολ, πλούσιο θέαμα και αγωνία στο τέλος για τους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νίκαιας για τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ  Ίκαρου Καλλιθέας και  ΑΟ Χαλκηδών. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης καθώς ευστόχησαν σε όλα τα κτυπήματα με τον τερματοφύλακα της Χαλκηδόνας Θεοδωρούλα να αποκρούει δυο εκτελέσεις των αντιπάλων και να στέλνει την  ομάδα του στην επόμενη φάση .

Στην κανονική ροή του αγώνα  ο Ίκαρος προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοδωσίου στο 52′ και δέχθηκε την ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Οικονομάκης μετά από έξυπνη πάσα σου Τσαλίκη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων πέρασε και τον Κυριακού σημειώνοντας το 1-1  που ήταν και το τελικό σκορ της κανονικής διάρκειας.

Στην ημίωρη παράταση και στο  97′ ο Αυγέρης μετά από σέντρα του Πνευματικού με κεφαλιά έβαλε την Χαλκηδώνα μπροστά στο σκορ (1-2) και στο 118′ ο Τζανετής ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε τις δυο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους από τα ένδεκα βήματα.

Κατά την διαδικασία των πέναλτι για τους νικητές σκόραραν οι Μπεκάκος, Οικονομάκης, Παναγιωτόπουλος και Μπουζάλι. Για τον Ίκαρο ευστόχησε ο Ναυπλιώτης

Διαιτητής ήταν ο Κακρίδης

ΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας: Κυριακού, Μαγουλάς Π.(105’ Παρασκευόπουλος), Καραουλάνης, Ναυπλιώτης, Σύρμας, Πλέσσας(90’ Τσαρούχας), Τρικαμηνάς(61’ Κοντόπουλος), Χριστοδούλου(28’ Μαγουλάς Χ. 107’ Γραίος), Θεοδωσίου, Ηλιόπουλος(61’ Σεϊτανίδης) Τζανετής

ΑΟ Χαλκηδών: Θεοδωρούλας, Σουλιώτι (105’ Μάνθος), Πνευματικός Ε., Μπουζάλι, Ζαρκαδούλας(67’ Μανδαμαδιώτης), Μπεκάκος, Βοριάς(46’ Τσαλίκης), Αθανασιάδης Μ.(46’ Οικονομάκης), Κατσάνης, Αυγέρης(113’ Παναγιωτόπουλος), Κορτέσης(63’ Γκέγκα)