Connect with us

stoplekto

Στα πέναλτι ο Ασπρόπυργος 3-1 στη Φυλή τον Θρασύβουλο(1-1 κ.δ. και παρ.)

Published

on

Θα μπορούσε να είναι και ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Αλλά αυτός που «χαμογέλασε» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά στην παγωμένη Φυλή ήταν ο Ασπρόπυργος , καθώς απέκλεισε στα πέναλτι με 3-1(1-1 κ.δ. και παράταση) τον ισχυρό Θρασύβουλο, σε ένα ματς που και οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι είναι φέτος οι καλύτερες της Κατηγορίας.

Τα 90 λεπτά έληξαν με το ίδιο σκορ του πρώτου ματς(1-1), με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Γεωργιάδη Η.(36’) και τον Ασπρόπυργο να ισοφαρίζει με τον Κατσίκη(68’). Ο τελευταίος είχε χάσει και πέναλτι στο 26’ , που κέρδισε ο Μεϊμαρίδης και απέκρουσε ο Μουζάκης.

Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στα πέναλτι. Πιο ψύχραιμος εκεί ο Ασπρόπυργος πήρε την πρόκριση χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις των Νάκα, Κουσίδη και Λαμπρογιώργου, ενώ ο Μουζάκης σταμάτησε τους Κατσίκη και Μεϊμαρίδη.

Για τον Θρασύβουλο από την άσπρη βούλα σκόραρε μόνο ο Κοντούλης Α., για να αστοχήσουν οι Γεωργιάδης Η. και Σκαματζούρας, (απέκρουσε ο Τσακιλτζίδης)  καθώς και ο Αγκόλι(άουτ).

Στο 75’ ο βοηθός Κρέτσιμος ακύρωσε γκολ του Θρασύβουλου που σημείωσε ο Γεωργιάδης Η. για οφσάιντ.

Άψογος ο διαιτητής Βάτσιος.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μουζάκης, Ρόδης, Γκάτσος. Σταυρόπουλος, Σκαμαντζούρας, Νικολακόπουλος, Παπαδόπουλος(87’ Κοντούλης Γ.), Αγκόλι, Γεωργιάδης Η., Γεωργιάδης Χ., Καψάλας(58’ Κοντούλης Α.).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τσακιλτζίδης, Σακελλαρίου, Χάρμπαλης(46’ Λαμπρογιώργος), Σταγάκης, Πολύζος, Νάκας, Κατσίκης, Ζωγράφος(66’ Ντεντέι), Μεϊμαρίδης, Καλογρίδης(58’ Καλέμι) Κουσίδης,