Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στα πέναλτι ο Αστέρας Κερ. 4-1 το Θησέα(1-1κ.δ., 2-2 παρ.)

Published

on

Με ήρωα τον Γιάννη  Στεφανή ο Αστέρας Κερατσινίου λύγισε στα πέναλτι το Θησέα με 4-1(1-1 κ.δ., 2-2 παρ.) και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Θησέας προηγήθηκε με τον Λέκκα(14’), για να «απαντήσουν» άμεσα οι Χαραυγιώτες σε 1-1 με τον Ζουρούδη(22’), σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος για να πάμε στην παράταση. Εκεί ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στο 93’ με αυτογκόλ του Ρενιέρη, αλλά ο Θησέας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 120’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Λέκκα και να στείλει το ματς στα πέναλτι.

Οι παίκτες του Κώστα Βάρσου ευστόχησαν σε όλες τις εκτελέσεις με τους Καϊδαντζή, Μεταλινό, Κουλουκτσή και Σταμπολίδη. Από την άλλη ο Θησέας είχε μοιραίους τα αδέλφια Γιώργο και Χάρη Χαιρέτα που σταματήθηκαν από το Στεφανή, ενώ ευστόχησε μόνο ο Λέκκας.

Παράπονα έχουν και οι δυο ομάδες από το διαιτητή Τσονάκα. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κοντάκου(110’), ενώ ο Αστέρας διαμαρτύρεται για την αποβολή του Ζουρούδη στο 107’ με δεύτερη κίτρινη. Στο 116’ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο προπονητής των φιλοξενούμενων Κώστας Βάρσος για διαμαρτυρία.

ΘΗΣΕΑΣ: Βλαχουτσάκος Η., Ρενιέρης, Χαιρέτας Χ., Χαιρέτας Δ., Τζεγιαννάκης, Δεμιρτζόγλου(66’ Δεμιρτζόγλου), Μαθιουδάκης(72’ Γιατσάι), Παραγυιός, Λέκκας, Αντύπας(56’ Κοντάκος), Βλαχουτσάκος Γ..

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Στεφανής, Κοντορήγας, Κατακαλίδης, Κουλουκτσής, Μπάκας, Δεσύλλας(46’ Βουμβουλάκης),  Σταμπολίδης, Ζουρούδης, Ψαρόπουλος(46’ Καϊδαντζής), Γεωργόπουλος(71’ Γιοβανάκης), , Μεταλινός,