Connect with us

stoplekto

Στα πέναλτι ο Πανφαληρικός 7-6 την Αναγέννηση Μοσχάτου

Published

on

Πιο ψύχραιμος στη διαδικασία των πέναλτι ο Πανφαληρικός επικράτησε με 7-6(1-1 κ.δ και παράταση) της Αναγέννησης Μοσχάτου και θα παίξει στο δεύτερο γύρο με τον φιλόδοξο ΑΟ Καραβά.

Ο Πανφαλρικός προηγήθηκε με πέναλτι του Σουράνη(ανατροπή Τουρουντζή), φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Μοσχατιώτες στο διαιτητή Σακκά. Οι φιλοξενούμενοι έστειλαν με γκολ του Ταχαιράι(80’) το ματς στην παράταση, όπου εκεί δεν άλλαξε κάτι για να πάμε στα πέναλτι.

Από την άσπρη βούλα για τον Πανφαληρικό ευστόχησαν οι Τουρουντζής, Γουνελάς, Χατζηβασιλείου , Μαυρίκος, Μόντι, Σουράνης και Φωτιάδης, ενώ αστόχησε ο Τσανεκλίδης (άουτ).

Για την Αναγέννηση σκόραραν οι Μορίνα, Λάμπρου, Τόττης Κ., Σπυρόπουλος, Ταχιράι, Φραγκούδης, , ενώ μοιραίοι ήταν οι Τόττης Θ.(άουτ) και Χύσα, που απέκρουσε ο ηρωικός χθες Χατζησταύρου.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χατζησταύρου, Σουράνης, Φωτιάδης, Τσανεκλίδης, Γουνελάς, Τουρουντζής, Μαυρίκος, Δαγκλής(83’ Δρακόπουλος), Κουρκούνας(46’ Χατζηβασιλείου), Μόντι, Χουλιάρας(46’ Ορφανός).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Λαγός, Λάμπρου Ν., Φραγκούδης, Σφακιανάκης, Σπυρόπουλος, Τόττης Κ., Ορφανός(61’ Μορίνα), Ταχιράι, Δημόπουλος(53’ Χύσα), Τόττης Θ., Παππάς(76’ Καπούλας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply