Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στα πέναλτι ο Τριφυλλιακός 5-4 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Published

on

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πήρε ο Τριφυλλιακός ο οποίος επικράτησε με 5-4 του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης στα πέναλτι και ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ. Οι νικητές ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα και θα μπορούσαν να έχουν πάρει στην κανονική διάρκεια την πρόκριση καθώς είχαν δύο δοκάρια στο 21’ με τον Παπαδόπουλο και στο 71’ με τον Τερουτσέα. Οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου και πάλι έμεινε το 0-0 και στο πέναλτι για τους γηπεδούχους ευστόχησαν οι Μυστρίδης, Αλεξόπουλος, Ηλιακής, Κακαμπάκος, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Παπαδόπουλος, Πετρακάκης, Πανταζής, Παυλόπουλος και Περισωράτης. Τα πέναλτι των Σταμάτη και Δαρδαμάνη απέκρουσαν οι δύο τερματοφύλακες, ενώ αυτό του Λιόντου βρήκε το δοκάρι.

Άριστη η διαιτησία του Θωμόγλου που είχε για βοηθούς την Δέτση και τον Γκαϊτατζή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Μαργαρίτης, Κακαμπάκος, Σταμάτης, Σαριγιαννόπουλος, Μυστρίδης, Κάτρης (54’ Τάγαρης Π.), Κόκκινος, (98’ Κανδρής), Λιόντος, Ηλιακής, Κερτσούκου (79’ Καπελλές), Τσερώνης (77’ Αλεξόπουλος).

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Βασιλειάδης, Παπασίνος (88’ Δαρδαμάνης), Νταλές (68’ Λάγκαρης), Γούμενος, Γκόυντος, Δεληγιάννης (60’ Πετρακάκης), Παπαδόπουλος, Περισωράτης, Παυλόπουλος, Τερουτσέας (100’ Γεωργίου), Πανταζής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply