Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στα πέναλτι προκρίθηκαν τα Βριλήσσια κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Στο πιο συναρπαστικό ματς από άποψης θεάματος, Άγιαξ Ταύρου και Βριλήσσια διασταύρωσαν τα ξίφη τους για μια θέση στους “16” του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, με την ομάδα των βορείων προαστίων να επικρατεί στην διαδικασία των πεναλτι με 1-3 στην διαδικασία των πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια, 3-3 παράταση).

Στο 8′ ο Επταήμερος έκανε το 0-1, με τον Χατζηπαναγιώτη στο 34′ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για τα Βριλήσσια. Η απάντηση του Άγιαξ Ταύρου ήρθε στο 38′ με τον Χαλίλι να μειώνει στο 1-2. Εννέα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Θαναηλάκης σημείωσε στο 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί στο 100 ο Αραμπατζής έκανε το 2-3, με τον Χαλίλι στο 120′ να ισοφαρίζει σε 3-3. Στην ρώσικη ρουλέτα τα Βριλήσσια στάθηκαν πιο τυχερά και προκρίθηκαν.

ΑΓΙΑΞ (Δημήτρης Κοσμάς) Ζούλιας, Σωτηρόπουλος, Παπαβασιλόπουλος (46′ Γούλας), Στρέφι, Γαλάνης, Σιώζος (104′ Σκουρτάι), Ερμάλ, Καβαλάρης (83΄Κλειδής), Θαναηλάκης, Χαλίλι, Γκούφας (75 Ντελίου).

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης) Τζεβελεκίδης, Κυρκίλης, Αυγερόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκρεκός, Μπακέας, Τίνγκας (46′ Κόκκινος), Μακρής (119′ Καναβός), Επταήμερος (62′ Αραμπατζής), Χατζηπαναγιώτης, Γκιονάι (91′ Κουρής).