Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Στα πέναλτι προκρίθηκε ο Παλληνιακός

Published

on

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση, πάθος και… σπασπένς ο Παλληνιακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ αφού επικράτησε στην Ραφήνα στην διαδικασία των πέναλτι της τοπικής Θύελλας με 4-2. Οι κιτρινόμαυροι έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Τσούκα πήραν αυτό που ήθελαν, με τους «πράσινους»  να στέκονται άτυχοι αφού θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει στο εισιτήριο για την 4η φάση. Ο Παλληνιακός πατούσε καλυτερα στο α’ μέρος με τον Μαργιέτη στο 21’ να βλέπει τη κεφαλιά του να φεύγει άουτ. Στο 33’ η Θύελλα απάντησε, όμως το φάουλ του Χαρακτίδη κατέληξε στο δοκάρι του Τσουκα. Στη επανάληψη, οι Ραφηνιώτες μπήκαν δυνατά με τον Ζέκιο στο 73’ να βλέπει το σουτ που έπιασε να φεύγει άουτ. Κόντρα στην ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σιάσιο, όμως η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη δεν το έβαλε κάτω και με περίσσια αυταπάρνυση πήρε αυτό που ήθελε. Συγκεκρίμενα στο 4’ των καθυστερήσεων ο Ζέκιο με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ζούκα γράφοντας το 1-1 με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στην παράταση. Εκεί οι δυο τερματοφύλακες δήλωσαν παρών όσες φορές χρειάστηκε αφού από πλευράς Παλληνιακού ο Τσούκας είπε όχι στην προσπάθεια του Αθανασόπουλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία στο β’ μέρος της παράτασης όμως η κεφαλιά του Μπούρα έφυγε άουτ. Στην διαδικασία των πέναλτι οι Χαρακτίδης και Μανουσάκης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τσούκα, ο οποίος έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Παλληνιακού.

ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Μπαξεβάνης (70′ Ανδρεαδάκης), Στάφα (100′ Γεωργιάδης), Μανουσάκης, Ντούνης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μπουντάκης, Βαζέχα (82′ Αθανασόπουλος), Ζέκιο.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσούκας, Μπούρας, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κοβάνης (94′ Πανακούλιας), Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (90′ Μαυράκης), Μαργέτης, Μυρτάι (82′ Σιάσος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply