Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στα πέναλτι τα Ιλίσια 2004 την Ελευθερούπολη

1-1 ο αγώνας 4-3 τα πέναλτι

Published

on

Πολλές συγκινήσεις επιφύλασσε η αναμέτρηση ανάμεσα στα Ιλίσια 2004 και την Ελευθερούπολη, αφού η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων με 4-3(1-1 κανονική διάρκεια και παράταση). Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 3′ με τον Αντωνόπουλο, αλλά οι «κυανόλευκοι» ισοφάρισαν στο 20′ με φοβερό σουτ του Ευθυμίου που επιχείρησε λίγο έξω από την περιοχή. Ακόμη, οι φιλοξενούμενοι αφήνουν πολλές αιχμές για τα σκληρό παιχνίδι της ομάδας των Ιλισίων, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι Ζάγκας και Τσιαμπάς αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι. Μάλιστα η Ελευθερούπολη έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 85′, αφού είχαν ολοκληρωθεί οι τρεις αλλαγές, όταν ο Ζάγκας εγκατέλειψε τραυματίας τον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητές ήταν οι Γεωργιάδης, Καπίρης και Νικλιτσιώτης.

 

ΙΛΙΣΙΑ 2004: Ξενίτιδης, Σπυράκης, Ρίσβας, Κουμερτάς, Πάσης, Φιλιππούσης(46′ Ευθυμίου), Τρυφωνόπουλος(71′ Ορούτσι-98′ Κουκουρακής λ. τρ.), Σάλαρι, Ευθυμίου, Ντούσκο, Παναγιωτόπουλος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Οικονομίδης, Καρδαμπίκης, Κυριακόπουλος(59′ Καρυπίδης), Ζάγκας, Μπίνης, Τζήμας, Τσεκούρας, Βλάχος, Αντωνόπουλος, Τσιαμπάς(53′ Αραπογιάννης λ. τρ.), Μακρής(75′ Σαρέλης)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply