Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στα πέναλτι την πρόκριση η Αθηναϊδα κόντρα στη Νέα Ιωνία

Published

on

Για κάτι περισσότερο από δυο ώρες διήρκησε το ματς της Αθηναίδας και της Νέας Ιωνίας, με την κυρία της Κυψέλης να παίρνει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι με 7-6 (1-1 καν. Διάρκεια, 2-2 παράταση).

Μεγάλος πρωταγωνιστής σαφώς ήταν ο Σκεύης που πέτυχε δυο γκολ προερχόμενος από τον πάγκο κάνοντας την ανατροπή στην παράταση για τους γηπεδούχους.

Στο 56′ το αυτογκόλ του Κατσούδα έβαλε μπροστά τη Νέα Ιωνία, με τους γηπεδούχους στο 68′ να μένουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πρισιμτζή με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Στο 89′ ο Σκεύης έκανε το 1-1 με πέναλτι, με τον ίδιο παίκτη στο 102 με τον ίδιο τρόπο να κάνει το 2-1 (στη συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε ο Τσιληπηρας από πλευράς Νέας Ιωνίας). Παρότι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με εννέα παίκτες ο Παντελίδης στο 117′ έκανε το 2-2 στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.

Εκεί η ομάδα του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη ήταν πιο εύστοχη και πήρε το τρίποντο.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Λογοθέτης, Πάσχος (77′ Πυλαρινός), Κατσιώρης (97′ Κορφιάτης), Κατσούδας, Ρόκος, Χρονόπουλος, Φίλος (51′ Τσούτσουρας), Κανδαλέπας, Δουληγέρης, Βαγγέλης (61′ Σκεύης), Καργιώτης.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρακο, Σταθόπουλος (105′ Φρατζέσκος), Ζαρκαδούλας, Σιγάλας, Τσιλιπήρας, Μύττης, Μυλόβας (75′ Πανταγιάς), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος (48′ Παντελίδης) Μπαντές (70 Καφετζής).