Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στα πέναλτι το Νέο Ικόνιο 4-3 την Αστυπάλαια Κορυδαλλού(1-1 κ.δ. και παρ.)

Published

on

Σπουδαία πρόκριση για το Νέο Ικόνιο, που κατάφερε να αποκλείσει στα πέναλτι με 4-3(1-1 κ.δ. και παράταση) στον Κορυδαλλό την μαχητική Αστυπάλαια και να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Πειραιά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τσετσώνη στο 14′. Οι Περαματιώτες έστειλα το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας με τον Βατίστα στο 66′.

Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι, όπου εκεί οι φιλοξενούμενοι πιο ψύχραιμοι έφτασαν στην επικράτηση.

Για τους Περαματιώτες στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν οι Κοντογεώργης, Βατίστας, Λαγάνης και Καραγιαννίδης. Αστόχησαν οι Πασσαλής  και Αράπι.

Από την άλλη μεριά η Αστυπάλαια ευστόχησε με τους Τζαφεράι, Τσετσώνη, και Καραμπίνη Ι., ενώ μοιραίοι αποδείχθηκαν οι Καραμπίνης Ε., Σπανογιάννης και Χασάπης.

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Σταθόπουλος, Μπάρτα(83′ Διονυσόπουλος), Μακρής, Σπανογιάννης, Χασάπης, Κόρμπος(46′ Μουράτη), Καραμπίνης Ε., Γκιόκα(61′ Τζαφεράι), Μάτζαρης, Τσετσώνης, Στρέπι(83′ Καραμπίνης Ι.).

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Χιώτης, Ζαρίφης, Σακάλογλου, Λαγάνης, Κόντζογλου(61′ 19, 108′ 13), Καραγιαννίδης, Λιώσης(46′ Κοντογεώργης), Μπαϊμπάκης, Σταυράκογλου(46′ Παπασταθόπουλος), Γερόλυμος(46′ Αραπι), Περάκης(116′ Πασσαλής).