Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στα χέρια του Κώστα Αλαφούζου ο Ηφαιστος Περιστερίου!!!

Published

on

Νέα εποχή ξημερώνει για τον ιστορικό Ηφαιστο Περιστερίου…

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο σύλλογος πέρασε στα χέρια του επιφανούς επιχειρηματία Κώστα Αλαφούζου, και απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να κλείσει και τυπικά αυτή η υπόθεση.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Κώστα Αλαφούζο, που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας, και μας είπε τα ακόλουθα…

<< Νοιώθω επιτέλους πως βρήκα το ποδοσφαιρικό μου σπίτι….Βρήκα μια ομάδα που θα μπορέσω να κάνω αυτά που θέλω και ονειρεύομαι να πετύχω στο ποδόσφαιρο, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο…ασχολήθηκα με αρκετές ομάδες, αλλά εδώ θα είναι η τελευταία ομάδα που θα ασχοληθώ, και πιστεύω ότι θα πετύχω αυτά που θέλω, θα δημιουργήσω κάτι καλό που θα αρμόζει στη δυναμική και την ιστορία του συλλόγου. Αν δεν τα καταφέρω και εδώ, τότε δεν θα ξαναασχοληθώ με τον χώρο του ποδοσφαίρου…

Εδώ θέλω να διευκρινίσω πως η ενασχόληση μου με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής αφορά αποκλειστικά το γυναικείο τμήμα και όχι το ανδρικό.

Ερχομαι σε ένα υγιές σωματείο, μια πολύ ιστορική ομάδα, και χαίρομαι που οι άνθρωποι της ομάδας με δέχτηκαν με ειλικρινή χαρά…ολοι μαζί θα κάνουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε τον Ηφαιστο εκεί που του αξίζει. Στο συμβούλιο θα μπουν νέοι άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης μου, ενώ μαζί μας θα είναι και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Δημήτρης Μόσχος, που έχει αποδείξει την αγάπη του για τον σύλλογο.

Στόχος μας είναι για φέτος να σώσουμε την ομάδα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, και για αυτό κάναμε κάποιες μεταγραφές που θα ανακοινωθούν άμεσα, όπως και ο νέος προπονητής.

Δραστηριοποιούμαι εδώ και χρόνια στο Περιστέρι, έχω αγαπήσει την πόλη, και έρχομαι να βοηθήσω μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αθήνας. Εύχομαιοο να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα, και καλώ όλο τον κόσμο του Ηφαίστου αλλά και του Περιστερίου γενικότερα να σταθεί δίπολα στην ομάδα, να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας. Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε…>>