Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στα “χασομέρια” λύγισαν οι Λέοντες 1-1 με τους Σαλαμινομάχους

Published

on

Πραγματικοί Λέοντες…  στο Αμπελάκι  οι ποδοσφαιριστές του Φώτη Πολίτη κέρδιζαν το ματς  ως το 92’ και τελικά παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στους  πρωτοπόρους Σαλαμινομάχους .

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατό στον αγώνα και στο 34’ βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ με την  κεφαλιά του Κεκάκου να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Λουκά και στο 51’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε στόχο ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (0-1) όταν από κόρνερ του Μίτρε με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Οι Σαλαμινομάχοι αντέδρασαν στο τελευταίο τέταρτο του ματς, απείλησαν με σουτ του Καρκαλή στο 87’ και διατήρησαν το αήττητο και την διαφορά στους τέσσερις πόντους με προβολή του Τουμπαρίδη στο 92’ που ισοφάρισε σε 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Τραιφόρος.

Σαλαμινομάχοι : Λουκάς, Κούκης (84’ Καρκαλής), Σαράτση (84’ Τουμπαρίδης), Κωνσταντινίδης, Στόικο, Νομικός (51’ λ. τρ. Αποστολίδης), Ασλάνι, Πασαλής, Ευαγγέλου, Μιχάλακης (66’ Ράμφος), Τάνκα.

Λέοντες Καμινίων: Βλαχάκης, Μαραγκός, Μιχαηλίδης, Αζέρ, Σκούρτης, Διαμαντόπουλος, Καραγιάννης (67’ Κανελλόπουλος), Τσάτσης (79’ Κουτσόγιωργας), Κεκάκος (79’Κουτσόγιωργας), Μίτρε, Κωνσταντάρας (67’ Αλεξέλης).