Connect with us

Uncategorized

Στα χασομέρια ο Αστέρας Βάρης τον Νικολακάκη

1-0 με Ζόνα στις καθυστερήσεις

Published

on

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αστέρας Βάρης έριξε στο καναβάτσο τον Νικολακάκη τον οποίο νίκησε με 1-0.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, ωστόσο οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ με σωστή αμυντική λειτουργία κράτησαν μακριά από την περιοχή του Τσούνη τον αντίπαλο.

Στο β’ μέρος το συγκρότημα του Κώστα Βρεττού ανέβασε την απόδοση του, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες ώστε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Στο 85′ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Στρατής, όμως ο Τσούνης είπε «όχι» κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Κυπελλούχοι ανατολικής Αττικής μπόρεσαν να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα που έμελλε να κρίνει το ματς. Συγκεκριμένα, η μπάλα έφτασε στο Ζόνα ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ «νίκησε» τον Τσούνη, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη.

Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι ο σκόρερ ήταν οφσάιτ αλλά ο διαιτητής Μαχαίρας από την Εύβοια κατακύρωσε το γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Ούσιος, Κοζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Ζορμπάς (58′ Καβαδίας), Στρατής, Πιτταράς (65′ Ζόνας), Μελαμπιανάκης, Αλεξίου (76′ Ψυχογιός), Κάρδαρης, Λαναράς.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός): Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας, Πτερούντιος, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τερζίεφ, Κωβαίος, Εγιουρούμ (78′ Σπυρίδης Γ.), Σπυρίδης Ι., Παπαναστασίου.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply