Connect with us

Γ Εθνική

Στεργίου και Τσούλφα πήρε ο Αίας Σαλαμίνας

Published

on

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο Αίας Σαλαμίνας, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου μέσου Κώστα Στεργίου και του 20χρονου γκολκίπερ Χάρη Τσούλφα.

Η ανακοίνωση για τον Στεργίου…

ο Δ.Σ του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄ ανακοινώνει την μεταγραφή του αξιόλογου 19χρονου ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ από τον Σύλλογο ΄΄ΠΑΟ Σφακιανάκη Κέρκυρας΄΄.
Ο Κωνσταντίνος Στεργίου ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το έτος 2009 στην Κέρκυρα, και στην Ακαδημία ΄΄ΠΑΣ ΜΑ-ΓΙΑ΄΄ με Προπονητή τον Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή του Αίαντα Σαλαμίνας κο. Μανώλη Ροκίδη !!!
Τη Σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στη Παιδική ομάδα της ΄΄Α.Ε. Καναλίων΄΄, και την Σεζόν 2014 -2015 στην Κ-15 του ΄΄ΑΟΚΚ΄΄. Την επόμενη Σεζόν εντάχθηκε στον ΄΄Κρόνο Αργυράδων΄΄, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Μικτής Κέρκυρας. Τον Ιανουάριο της ίδιας Σεζόν εντάχθηκε στην Κ-15 της Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Από το έτος 2016 έως το 2019 ήταν και πάλι μέλος των Τμημάτων Υποδομής του ΑΟΚΚ (Κ-17, Κ-19) και μάλιστα τη Σεζόν 2018-2019 έφτασε έως τον Τελικό του Πρωταθλήματος Νέων της Football League. Στην συνέχεια αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο με τη φανέλα του Θιναλιακού στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, ενώ το δεύτερο εξάμηνο εντάχθηκε στην Βολίδα (Α1΄ ΕΠΣ Κέρκυρας).
Κωνσταντίνε σε καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Βασιλιά Αίαντα Σαλαμίνας.

Και η ανακοίνωση για τον Τσούλφα

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον Γκολκίπερ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΣΟΥΛΦΑ προερχόμενος από την ΄΄Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ΄΄.

Ο Χαράλαμπος Τσούλφας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, στις Ακαδημίες του  Αχαρναϊκού, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ιταλική ΄΄Torres΄΄, και την περσινή περίοδο στην ΄΄Ελαφρά Ταξιαρχία΄΄. 
Είναι Γεννημένος στις 2 Ιουλίου 2000 & έχει ύψος 1.94 μ.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Φιλίπ Ντιανέζεβιτς. Η ανακοίνωση…
Ανακοινώνουμε την λύση Συνεργασίας με τον Κροάτη Ποδοσφαιριστή FILIP DIANEZEVIC. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.