Connect with us

5ος Όμιλος

Στεφανίδης: «Δεν υπάρχει βασικός ή αναπληρωματικός»

Published

on

Ο προπονητής της Επισκοπής, Μάρκος Στεφανίδης ένιωθε εξαιρετικά –και πώς να μην νιώθει- μετά το τέλος του νέου εκτός έδρας νικηφόρου αγώνα με τον Αμπελακιακό (1-4).

Το κέρδος για την Επισκοπή όπως επεσήμανε, ήταν τα ίδια τα παιδιά και δη εκείνα που ήρθαν από τον πάγκο για να βοηθήσουν…

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτήν και για την ποιότητα που έβγαλαν στο γήπεδο, για την αποτελεσματικότητα, την αγωνιστικότητα και την πειθαρχεία που επέδειξαν στο πλάνο που είχαμε θέσει εξ αρχής.

Παράλληλα, αυτό που θα ήθελα να πω στους παίκτες μας, είναι ότι μέσα από αυτό το ματς αποδείχθηκε ότι, δεν υπάρχει βασικός ή αναπληρωματικός κι ότι στις νίκες συμμετέχουμε όλοι ακόμη και τα παιδιά που αυτή την εβδομάδα έκατσαν στην εξέδρα».

Αγωνιστικά, θεωρώ ότι όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν όλα και καλύτεροι γιατί ο Αμπελακιακός είναι μια καλή ομάδα. Το απέδειξε άλλωστε στο α’ ημίχρονο. Εμείς κάναμε πολύ σωστή διαχείριση του ματς αλλά και του υπέρ μας σκορ και στο β’ ημίχρονο δείξαμε ότι έχουμε τις λύσεις αλλά κι ότι μπορούμε να βγάλουμε πολλές αρετές όταν παίζουμε απελευθερωμένα».