Connect with us

Uncategorized

Στεφανίδης και Σωπασής μιλούν για το ματς με τον Ιωνικό

Published

on

Για το κρίσιμο ματς με τον Ιωνικό (Κυριακή 14/12, 15.00) στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» μίλησαν, ο προπονητής της Επισκοπής, Μάρκος Στεφανίδης και ο μέσος Σήφης Σωπασής ο οποίος μάλιστα μετράει δύο στα δύο στα τελευταία παιγνίδια με Κερατσίνι και Νεάπολη.

Αμφότεροι τόνισαν την κρισιμότητα του παιγνιδιού και στο τέλος ευχήθηκαν να είναι εκείνοι οι νικητές για να κλείσει ιδανικά το 2018.

Μ. Στεφανίδης:

«Είναι ένα σημαντικό παιγνίδι όπως όλα. Εμείς επιθυμούμε τη νίκη γιατί θέλουμε να κλείσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την ψαλίδα που μας χωρίζει με Εθνικό και ΟΦΙ. Θέλουμε επίσης να κλείσουμε τη χρονιά με τρεις βαθμούς. Είμαστε σε πολύ καλή διαδικασία δουλειάς και απόδοσης μέσα στο γήπεδο και θα ήταν ό,τι καλύτερο να το επαναλάβουμε απέναντι στον Ιωνικό.

Αλήθεια είναι πως ο Ιωνικός έχει δυναμώσει πολύ τους τελευταίους μήνες ενώ σεβόμαστε και το γεγονός ότι είναι μια ιστορική ομάδα. Από την πλευρά μας οφείλουμε να έχουμε την ανάλογη σοβαρότητα  για να φτάσουμε στον στόχο μας. Σ’ αυτό έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου.

Τέλος, κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει και να μας συμπαρασταθεί στο γήπεδο αυτή την Κυριακή. Τον χρειαζόμαστε και παράλληλα θέλουμε να του ευχηθούμε να έχει όμορφες γιορτές».

Σ. Σωπασής:

«Πάμε για τη νίκη. Αυτός είναι ο σκοπός μας, αυτό θέλουμε όλοι. Είτε τώρα που παίζουμε με τον Ιωνικό, είτε με τη Νεάπολη όπως την περασμένη εβδομάδα, ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε ματς για να μειώσουμε όσο γίνεται την απόσταση με την κορυφή πριν το τέλος της χρονιάς.

Θεωρώ ότι είμαστε σε «καλό φεγγάρι»,  η ομάδα ρολάρει και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε σε ένα ακόμη τρίποντο».

Ερωτηθείς για τη δική του απόδοση που τον τελευταίο καιρό τη συνδυάζει με γκολ, τόνισε:  «Εγώ αυτό που θέλω είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά. Από ΄κει κι έπειτα, άμα σκοράρω ακόμη καλύτερα αν και δεν είναι αυτή η πρωταρχική μου δουλειά. Ποιός όμως δεν χαίρεται όταν σκοράρει κι ιδίως όταν αυτά συνδυάζονται με νίκες;».