Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στην Αγία Ελεούσα ο Γρηγόρης Τσαντές

Published

on

Μια ακόμη μεταγραφή για την σεζόν 2023-2024, ολοκλήρωσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ.

 

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας απέκτησε τον Γρηγόρη Τσαντέ από τον Διαγόρα Ικαρίας, ο οποίος αποτελεί την 4η προσθήκη στην θέση του τερματοφύλακα το τελευταίο δίμηνο για την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές, του 22χρονου Αλέξανδρου Ρούμπα από το Ρουφ, του 18χρονου Πέτρου Μπουτσινάκη από τον Φωστήρα Ταύρου και του 25χρονου Κώστα Γκανά από την Χαλκηδόνα. Ο τελευταίος βέβαια στάθηκε άτυχος, πριν από λίγες αγωνιστικές και υπέστη κάταγμα στον καρπό.

 

Το νέο απόκτημα της ΑΠΕ, ο Γρηγόρης Τσαντές, είναι 25 ετών και ξεκίνησε τη διαδρομή του από τις ακαδημίες του Διαγόρα Ικαρίας (ΕΠΣ Σάμου).

 

Ακολούθως, την σεζόν 2015-2016 εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Ιάσωνα Ιλίου, ενώ την επόμενη σεζόν στην Β΄ ΕΠΣΑ με την ίδια ομάδα είχε 28 συμμετοχές. Μετέπειτα, την αγωνιστική χρονιά, 2017-2018 φόρεσε την φανέλα του Ηρακλείου σε 4 ματς της Α΄ Αθήνας, ενώ την περίοδο 2018-2019 αγωνίστηκε 5 φορές με τον ΑΟ Χαϊδαρίου στην Α΄ ΕΠΣΑ.

 

Εν συνεχεία επέστρεψε στο τόπο καταγωγής του, όπου τα τελευταία 4 χρόνια έπαιξε με τον Διαγόρα Ικαρίας στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Σάμου.

ΠΗΓΉ: ipolimas.gr