Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στην Αγία Παρασκευή το ντέρμπι του 1ου ομίλου-“Βράζουν” με Μπακογιάννη στον Άρη

Published

on

Η Αγία Παρασκευή ήταν η μεγάλη νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου επικατώντας στην Πετρούπολη του Άρη με 0-1.

Χρυσός σκόρερ για τους νικητές ο Τζίτζης που στο 57′ με πέναλτι που κέρδισε από τον Τρακόση πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν φριχτά παράπονα για τη διαιτησία του Μπακογιάννη, κυρίως για τη φάση του 72′.

Συγκεκριμένα, στο χρονικό αυτό σημείο ο Θανόπουλος βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή από μαρκάρισμα του Τριανταφυλλίδη, με τον Αθηναίο ρέφερι να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον αρχηγό του Άρη θεωρώντας ότι έκανε… θέατρο. Δυο λεπτά αργότερα οι Πετρουπολιώτες θεωρούν ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Χατζίου (80′) για μαρκάρισμα με δεύτερη κίτρινη, με τον Μπακογιάννη να υποδεικνύει την κάρτα σε άλλο ποδοσφαιριστή. Στο 70′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Τζίτζης με δεύτερη κίτρινη. ”

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Γαζής) Παχατούρας, Λάπα, Τρακόσης, Βασιλάκος Β., Τσούκης (70′ Ταχιράι), Παπαευθυμίου (85′ Βασιλάκος Η.), Λερούτσος, Χριστούλης, Καραδήμας (70′ Κατσούλας), Θανόπουλος, Σαγανάς (28′ λ.τρ. Νίκολι).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Χατζίου, Σουβατζόγλου, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος ( 76′ Αθανασίου), Μπουτσικάρης, Ψαραδέλης (90′ Κολλινιάτης), Τσοπανάκος (78′ Ντόνης), Κραψίτης (79′ Ζυγοκώστας).