Connect with us

stoplekto

Στην ΑΕ Περάματος οι Φίλων και Λιώσης

Στις 10/8 ξεκινούν την προετοιμασία τους οι «κιτρινόμαυροι»

Published

on

Σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ΑΕ Περάματος, ενισχύοντας ουσιαστικά τον άξονας της.

Έτσι την νέα χρονιά μέλη των «κιτρινόμαυρων» του Περάματος αποτελούν οι Στάθης Φίλων και Γιώργος Λιώσης.

Ο 25χρονος Στάθης Φίλων επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς πριν 5 χρονια αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα της Ένωσης στην Δ´ Εθνική και θα συναντήσει στον σύλλογο πολλά αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Ακόμα έχει παίξει στο Ρουφ, στο Κερατσίνι, ενώ κατα την διαρκεια φοίτησής του στο ΤΕΦΑΑ , αγωνίστηκε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών στην Γ´ και Δ´ εθνική , στον Ακροπόταμο Σερρών ( Δ´ εθνική ) και Παραλίμνι Σερρών.

Ο 18 χρόνος Γιώργος Λιώσης , γέννημα θρέμμα Περαμιώτης , συμμετέχοντας σε όλα σχεδόν τα φιλικά παιχνίδια μετά την λήξη του πρωταθλήματος , ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από το γειτονικό Νέο Ικόνιο, ενώ προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά στον Άρη Αμφιάλης όντας δανεικός. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την διοίκηση του Νέου Ικονίου για την διευκόλυνση αυτής της μεταγραφής.

Παράλληλα, η ΑΕ Περάματος ανακοίνωσε και την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για την νέα χρονιά, η οποία ορίζεται για την Δευτέρα 10 Αυγούστου και ώρα 17.00 στο δημοτικό γήπεδο Περάματος.

Γνωστά έγιναν και τα φιλικά που θα δώσει η Ένωση στη διάρκεια της προετοιμασίας: 19/8 με Τράχωνες εκτός, 26/8 με Αγία Παρασκευή εκτός και 30/8 με Θρίαμβο Χαιδαρίου επίσης εκτός.

* Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕ Περάματος ο Σταύρος Παπαδόπουλος , καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής αν και είχε αρχικά συμφωνήσει να παραμείνει , τελικά θέλησε ν´ αλλάξει περιβάλλον, αναζητώντας νέα ποδοσφαιρική στέγη. Το ίδιο ισχύει και για τους Χρήστο Βαλσαμίδη και Παναγιώτη Καρακώστα. Σε όλους τους παραπάνω  η ΑΕ Περάματος εύχεται καλή συνέχεια.

Filon

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply