Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στην αντεπίθεση ο Βασίλης Κατσαρός κατά της Δ.Ε. της Προοδευτικής !!!

« Να κάνετε τις νόμιμες ενέργειες για να απεμπλακεί το όνομα μου αφού φαίνεται πως εγώ είμαι ακόμα πρόεδρος της Προοδευτικής»

Published

on

Άνοιξε το στόμα του για πρώτη φορά ο Βασίλης Κατσαρός και  καλεί τη διοικούσα επιτροπή της Προοδευτικής  να κάνει όλες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες  προ της Δικαιοσύνη και την Περιφέρεια ώστε να απεμπλακεί το όνομα του αφού επίσημα φαίνεται πως ο ίδιος εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του συλλόγου!!!.

Παράλληλα ο κ. Κατσαρός αναφέρει ότι η διοικούσα επιτροπή δεν ορίσθηκε από την Γενική  Συνέλευση ενώ την καλεί να παρουσιάσει τα βιβλία θεωρώντας ότι η παρακράτηση είναι ποινικό αδίκημα.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο Βασίλης Κατσαρός προς τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Προοδευτικής κ. Σταμάτη Τζιέρη αναφέρει:

«Σας γνωρίζω ότι είμαι μέλος , πρώην πρόεδρος και διοικητικό στέλεχος  του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ , ωστόσο μετά την παραίτηση μου από το Δ.Σ. του συλλόγου  το έτος 2017 , δεν προβήκατε σε καμία ενέργεια νομιμοποίησης των μετέπειτα διοικήσεων του συλλόγου με αποτέλεσμα τόσο για την Ελληνική Δικαιοσύνη ( Ειρηνοδικείο) , αλλά και την Περιφέρεια να εξακολουθεί να φαίνεται  ότι πρόεδρος του σωματείου είμαι εγώ ο Βασίλειος Κατσαρός.

Επειδή η μετέπειτα διοίκηση  του κ. Νίκου Λεμονή αλλά και εσείς που λειτουργήσατε την ομάδα , δεν πράξετε τα νόμιμα – ειδικά εσείς δεν ορίσατε Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρά αυτοανακηρυχθήκατε « Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή » χωρίς να έχετε πάρει την έγκριση των μελών  του σωματείου ή να σας ορίσουν τα Ελληνικά δικαστήρια , σας καλώ να ορίσετε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και παράλληλα να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και της Περιφέρειας .

Παράλληλα να παρουσιάσετε τα βιβλία του συλλόγου στα γραφεία του συλλόγου προς ενημέρωση , διότι η παρακράτηση από μέρους σας συνιστά ποινικό αδίκημα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση σας καθιστώ υπεύθυνους για ότι συμβεί στο σωματείο, αλλά και για ότι μπορεί να προκύψει προς το πρόσωπο μου και δεν θα μου αναλογεί.

Τέλος επιφυλάσσομαι για κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια που θα μου επιτρέπει ο νόμος »