Connect with us

3ος Όμιλος

Στην βάση του ο ΑΟ Λουτράκι

Published

on

Κουρασμένη, αλλά απόλυτα ικανοποιημένη επέστρεψε σήμερα το πρωί στη …βάση της από τη φιλόξενη Χίο η αποστολή της ομάδας μας.

 

Ο κ. Μεσολόγγης έδωσε ένα έξτρα ρεπό  στους ποδοσφαιριστές του (πλην του καθιερωμένου ρεπό της Τρίτης) και οι οράνιε θα ξεκινήσουν την Τετάρτη την προετοιμασία τους για έναν ακόμη …τελικό απέναντι στον Παναρκαδικό την προσεχή Κυριακή στο Θώδειο.

Κανονικό πρόγραμμα προπόνησης θα ακολουθήσουν σήμερα μόνο οι Μαυρέλης και Αποστολάκης. Οι  εκ των αρχηγών της ομάδας εξέτισαν τις ποινές τους (7 κάρτες, δύο αγωνιστικές εκτός  με Αιολικό και Κανάρη) και επιστρέφουν για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Από τον αγώνα της Χίου η ομάδα , πέρα του αποτελέσματος, κρατάει δύο ακόμη θετικά στοιχεία. Δεν υπήρξε κάποια απώλεια λόγω τραυματισμού και οι (πολλοί) ποδοσφαιριστές , οι οποίοι βρίσκονται στο σχετικό όριο δεν δέχτηκαν κάρτα.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση του στο ημίχρονο του αγώνα, αντικαταστάθηκε προληπτικά στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Στέλιος Τζερεμές συνεχίζει την αποθεραπεία του για τη θλάση στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και στην προπόνηση της Τετάρτης θα δοκιμάσει ξανά το πόδι του. Αν όλα πάνε καλά, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Παναρκαδικό.

Οι οράνιε στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα και εξαιρετικούς αντιπάλους να αντιμετωπίσουν. Η αρχή γίνεται την επόμενη Κυριακή με την αναμέτρηση με τον Παναρκαδικό, στη συνέχεια υπάρχει ο αγώνας με τον καταδικασμένο, αλλά πάντα  αξιόμαχο και επικίνδυνο στην έδρα του Α.Ο Λεβάντε. Ακολουθούν δύο αγώνες εντός έδρας με τον Α.Ο Χαλκίς που καίγεται για βαθμούς και την υποψήφια πρωταθλήτρια του ομίλου Α.Ε Σπάρτη. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των οράνιε θα ολοκληρωθούν μια εβδομάδα μετά το Πάσχα με την εκτός έδρας αναμέτρηση στον Π.Α.Ο Βάρδας.

Η ομάδα πραγματοποιεί έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο με 6 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα σε οκτώ αγώνες (15-6 τα τέρματα) και το κίνητρο της καλύτερης δυνατής κατάταξης στον τελικό βαθμολογικό πίνακα του ομίλου είναι πολύ ισχυρό μέσα στα αποδυτήρια των οράνιε.

Μοναδικός πονοκέφαλος για τον κ. Μεσολόγγη αποτελούν οι κίτρινες κάρτες, αφού 6 παίκτες βρίσκονται στο όριο και θα απαιτηθεί , όσο είναι εφικτό αυτό, μια ιδιαίτερη διαχείριση στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply