Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ η ΑΕ Μενιδίου

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Μενιδίου…Συγχαρητήρια στον σύλλογο μας, για την επιτυχία του στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, καθώς κατάφερε να ανέβει από την Γ κατηγορία στην Β! Η ομάδα μας, με τα 63 χρόνια ιστορίας, αποτελεί περήφανο σημείο αναφοράς για την πόλη μας, προσφέροντας ευκαιρίες και διέξοδο σε πολλές γενιές νέων ποδοσφαιριστών.

 

Αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς, τους φίλους της ομάδας, τα παιδιά των ακαδημιών μας και φυσικά τους γονείς των παιδιών που μας στήριξαν και συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων μας.

 

Μετά από αυτήν την επιτυχημένη πορεία, τώρα μας αναμένει η μεγαλύτερη πρόκληση στην Β Κατηγορία. Είμαστε βέβαιοι ότι με το ίδιο πάθος και αφοσίωση, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την καλύτερη απόδοση, και ελπίζουμε να έχουμε μια εξίσου επιτυχημένη πορεία στην μεγαλύτερη κατηγορία. Καλή ανόδο και καλή πορεία στην μεγαλύτερη κατηγορία!

 

#AEM 🟡⚫️