Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στην Β’ ΕΠΣΑ οι Ίωνες Παλαιού Φαλήρου, 2-1 εκτός με ανατροπή τον Αστέρα Γλυφάδας

Published

on

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Ίωνες Παλαιού Φαλήρου κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 εκτός έδρας επί του Αστέρα Γλυφάδας και να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο στην Β’κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Έφτασαν έτσι τους 49 βαθμούς, με τον Αστέρα να μένει στους 38.

Στο 39′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μαντικόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προηγήθηκαν στο 60′ όταν ο Χρυσικός έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε 5 λεπτά, αφού αρχικά στο 78′ ο Δημητρακόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια στο 82′ ο Ευγενίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Μετά την λήξη του αγώνα επικράτησε μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα να δουν την κόκκινη κάρτα οι Καραβίδας και Παπακωνσταντίνου των γηπεδούχων και ο Παππάς των φιλοξενουμένων.

ΑΣΤΈΡΑΣ ΓΛΥΦΆΔΑΣ: Λουγιάκης, Μπαρλαμπάς (81′ Χαλιλάι), Μαραγκός, Φαρρές, Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος (36′ Καραβίδας), Γκρίτζαλης, Παπακωνσταντίνου, Καραφωτιάς, Χρυσικός, Πέτσας (78′ Ζαμπαράς).

ΊΩΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΎ ΦΑΛΉΡΟΥ: Ζέζας, Ευγενίδης, Αργουδέλης, Νικήτας, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Αράπογλου (90+2′ Παππάς), Γαλάνης (46′ Τσουκαλάς), Φερρατσάκου, Δημητρακόπουλος, Γκέζος.