Connect with us

5ος Όμιλος

Στην εκπνοή «καθάρισε» με Μπέλη η Καλλιθέα

Published

on

Στην κορυφή του 5ου Ομίλου παρέμεινε η Καλλιθέα μετά και την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε εκτός έδρας  απέναντι στον Πανθηραϊκό.

Οι γηπεδούχοι  μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 32’  με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λούκα!

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πανθηραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 47’ όταν ο Κόντι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για το 2-0, ωστόσο ο Χοτζάλι έδιωξε  την μπάλα.

Η φάση αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστική απειλή για την ομάδα του Λουκά Καραδήμου καθώς η συνέχεια ανήκει στους φιλοξενούμενους που ανέβασαν την απόδοση τους κατακόρυφα, κέρδισαν πέναλτι στο 60’ όταν ο  Μαρουκάκης μετά από σέντρα στα αριστερά γκρεμίστηκε  στην περιοχή του Πανθηραϊκού από τον  Λούκα με τον ρέφερι της αναμέτρησης να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Στούπης με τον πολύ καλό σήμερα  Ντούνη να αποκρούει!

Στο 88’ η Καλλιθέα κέρδισε έμμεσο στην περιοχή ο Μαρουκάκης πάσαρε στον αμαρκάριστο Μπέλη με τον τελευταίο να πετυχαίνει την ισοφάριση (1-1) και να πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του, αλλά και τους γηπεδούχους να  διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή για την απόφαση του να καταλογίσει παράβαση!

Στο 89’ αποβλήθηκε από την Καλλιθέα ο Κρητικός

Διαιτητής ήταν ο Πουλόπουλος με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Κοτζαμανίδη.

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ντούνης, Τσόπελας, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Χούσα (81′ Περιάλης), Λούκα, Κόντι (62 Λαμπρόπουλος), Παπασάββας, Βαλαβανόπουλος (78′ Κορέτα), Αντωνιάδης, Ντούνιας 97′ (Γκούρα)

 

ΓΣ Καλλιθέας (Λουκάς Καραδήμος): Φαρμάκης, Χοτζάλι, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας (62′ Μπέλης), Σταύρου, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Στούπης, Ντρούγκας (46’Λάμπη).