Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στην εκπνοή με τέρμα του Ντόνε ο Αμπελακιακός 2-1 την ΑΕ Νίκαια

Published

on

Μια νίκη πάνω στο «νήμα» σημείωσε ο Αμπελακιακός επί της ΑΕ Νίκαιας  με 2-1 και κράτησε την επαφή με την κορυφή, με τους φιλοξενούμενους πάντως να δείχνουν άκρως ανταγωνιστικοί.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά είχαν την ευκαιρία μα σκοράρουν με τους Ντόνε και Μπέκα αλλά χρειάστηκε να περάσουν 72’ για να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπούτση (1-0).

Οι Νικαιώτες πάλεψαν το ματς και το έφεραν στα ίσα με ένα κεραυνό του Κατσικούρη από 35’ μέτρα στο 81’ (1-1). Στο 86’ ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Πασαμιχάλη Σ. και στο 89’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα βρήκαν τον τρόπο να  σκοράρουν  και να πάρουν το πολύτιμό τρίποντο με τον Ντόνε.

Διαιτητής ήταν ο Λεμπέσης.

Αμπελακιακός: Καρνέσης, Ζώτο, Ιωακειμίδης, Χουχουλής, Σγούρδας, Μπούτσης, Ραπαντζίκος (82’ Ρεσβάνης), Μαρούδης (73’ Σύψας), Ντόνε, Σαρηγιάννης (73’ Μιχαλάκης), Μπέκα (94’ Pashaj).

ΑΕ Νίκαια: Τερεκανίδης, Κουράκος (68’ Κατσικούρης), Ελευθεριάδης, Κουρούνης, Πασαμιχάλης Γ., Σφυρής (73’ Νέλα), Πασαμιχάλης Σ., Νταλάκος, Μπόγρης, Παπαδόπουλος (73’ Παπαδάτος), Πεκώφ.