Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στην εκπνοή ο Άρης 1-0 τον Ηρακλή Περιστερίου

Published

on

Χάρις σε ένα γκολ μετά από χτύπημα πέναλτι του Παούρη στο 90΄ ( ο Κούρτης ανέτρεψε τον Ζούκα ) ο Άρης Πετρούπολης νίκησε τον Ηρακλή Περιστερίου με 1-0.
Το παιχνίδι κύλησε με συντριπτική υπεροχή του Άρη που έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και τον Ηρακλή να αμύνεται συνεχώς και να μην έχει καμία απολύτως ευκαιρία για γκολ.
Στο 9΄ σουτ του Παούρη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 13΄ και 65΄ σουτ του Ρετζόφ είχαν την ίδια τύχη. Στο 32΄ οι του Άρη ζήτησαν πέναλτι όταν ο Ρετζόφ ανατράπηκε εντός περιοχής.
Η φάση του αγώνα έγινε στο 40΄ όταν 3-4 συνεχή σουτ από τρία μέτρα των παιχτών του Άρη αποκρούονταν από τους αμυντικούς του Ηρακλή χωρίς οι του Άρη να καταφέρουν να σπρώξουν τη μπάλα να περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Στο 92΄αποβλήθηκε ο Φλώρος για επικίνδυνο παιχνίδι.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ : Τριανταφύλλου, Ντούλας, Μιχαλόπουλος ( 82΄ Φλώρος ), Στρατής, Μουρτζάκης,  Ρετζόφ,  Παούρης,  Ζούκας, Μπουφίδης, ΝΙΚΟLH, Αντωνόπουλος

ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡ. : Κυριακόπουλος, Κληρονόμος ( 74΄ Σιώλος ),  Τσαγκαράτος,  Κούρτης,  Τάτσιος ( 54΄ Πατσίμας ), Κατσαρός,  Αρχοντούλης ( 87΄ Καλαντζής ),  Παπαχρήστος,  Κωνσταντακόπουλος,  Βλάμης,  Καρκατσούλης