Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στην επανάληψη η Προοδευτική 4-0 την Αναγέννηση Πετρούπολης

Published

on

Με νίκη ξεκίνησε τις φιλικές της υποχρεώσεις η Προοδευτική, που το απόγευμα του Σαββάτου πέρασε με άριστα το  πρώτο της τεστ καταβάλλοντας με 4-0 στο γήπεδο της Νίκαιας την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι «βυσσινί» ανέβηκαν και σημείωσαν τέσσερα τέρματα με τους Παπανικόλα, Μπιτσάνη, Γιακούπι(φάουλ) και Τουρνά. Δυο ενδεκάδες χρησιμοποίησε ο προπονητής της «Προό» Βασίλης Σπάθας, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με τη στήλη μας είπε: « Μετά από κοπιαστικές καθημερινές διπλές προπονήσεις δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι  έχουμε κουράγιο πράγμα που είναι θετικό δεδομένου της χρονικής περιόδου που διανύουμε. Είναι ακόμα αρκετά νωρίς και σίγουρα έχουμε ακόμα να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς, ώστε να βελτιωθούμε περισσότερο».

Νέο προγραμματισμένο φιλικό θα δώσει η Προοδευτική το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Οδηγήτρια, ενώ δεν αποκλείεται και εντός της εβδομάδας να κλειστεί ακόμα ένα παιχνίδι.

  • Τα διάρκειας της ομάδας θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέχρι 14/9 επικοινωνώντας στο 6948940779 (Γρηγόρης Καλαμάκης). Επίσης τα κανονικά εισιτήρια στους εντός έδρας αγώνες θα στοιχίζουν 5 ευρώ στην θύρα 1 (NO GATE) και 10 ευρώ στην θύρα 5. Γίνε και εσύ κομμάτι της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ομάδας μας αποκτώντας το δικό σου ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.