Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Στην επανάληψη ο Παμπαιανικός 2-0 τον Αήττητο

Published

on

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Παμπαιανικός επί του Αήττητου με 2-0. Ο Παμπαιανικός έπαιξε στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο με εναλλαγές θέσεων και νίκησε τον Αήττητο, ο οποίος δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους του που βρέθηκαν στην Παιανία. Στο α’ ημίχρονο ήταν παιχνίδι κέντρου, με τον Παμπαιανικό να το ελέγχει και να έχει ένα σουτ του Τσιγάρα στο 23΄ και ένα του Λόκου στο 36΄ τα οποία κατέληξαν ελάχιστα άουτ.

Ο Αήττητος προσπαθούσε με μεγάλες μπαλιές να βρει τον Κατσικώστα χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού όλες οι μπαλιές σταματούσαν στο κεντρικό δίδυμο των Κοτροζίνη και Παπασωτηρίου .

Στο 2ο ημίχρονο ο Παμπαιανικός ανέβασε περισσότερο την απόδοσή του και την πίεση στην εστία του Κονόμι, με αποτέλεσμα οι κεντρικοί αμυντικοί Λευθεροχωρίτης και Μπαράκος να υποπέσουν σε λάθη που στοίχισαν στην ομάδα τους. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παμπαιανικό να προηγηθεί στο 68΄ όταν ο Τσιγάρας από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 70΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Λαλαούνης του Παμπαιανικού για διαμαρτυρία σε απόφαση του διαιτητή. Στο 76΄ ο Λευθεροχωρίτης δεν μπόρεσε να σταματήσει το Λαγό που έφυγε στην αντεπίθεση και πάσαρε ωραία πάνω από τον Μπαράκο στον Selvija, ο οποίος με ωραίο σουτ πάνω από τον Κονόμι σημείωσε το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Παμπαιανικού και βάρυνε τους αντιπάλους τους, οι οποίοι με σκληρά μαρκαρίσματα προσπαθούσαν να σταματήσουν τους γηπεδούχους.

Στο 81΄ ο Selvija έβγαλε ωραία μπαλιά μέσα στην περιοχή του Αήττητου στον Λαγό, ο οποίος με ωραίες ντρίπλες απέφυγε τον Λευθεροχωρίτη και πέτυχε το 2-0.

Στο 90΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κολάγκι για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γκόμπλια. Διαιτητές: Χρ. Παπαδιώτης– Νικ. Τσέλιος, Γεωργ. Νίκας.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ουμουρίδης, Κατσίμπρας, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λόκου(65΄ Λαγός), Δημήτρουλας, Γιαμάς(46΄ Selvija), Τσιγάρας(73΄ Παρθένης), Λαλαούνης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος) Κονόμι, Κρητικός, Λύγκος, Μπαράκος, Λευθεροχωρίτης, Κοντάκης(55΄ Cuka), Λάππας, Tojalli(81΄ Καρναβίας), Κατσικώστας, Κολάγκι, Φράγκος(80΄ Κουτρούμπας).

Γιάννης Παπ.