Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Στην επόμενη φάση ο Νικολακάκης

5-0 τον Αήττητο Σπάτων

Published

on

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε ο Α.Π.Ο. Νικολακάκης στην αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων, που αφορούσε την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με το επιβλητικό 5-0. Οι πρωταθλητές ανατολικής Αττικής παρότι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους, σε σχέση με το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Βάρης, παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και στα 90′ του αγώνα, εξασφαλίζοντας άνετα το. εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού(4η).

Το συγκρότημα του Κώστα Βρεττού πήρε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και με τη συμπλήρωση 10′ ο Τζενέμ Εγιουρούμ άνοιξε το σκορ. Αυτό το γκολ τόνωσε την αυτοπεποίθηση των «κυανόλευκων», οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 20′ χάρις στο αυτογκολ του Καλούδη. Ο Δαραμούσκας στο 30′ σημείωσε το 3-0, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβασαν ταχύτητα, αφού στο 70′ ο Λουκάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83′ ο Δαραμούσκας πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό τέρμα στη συνάντηση.

Διαιτητής ήταν ο Παπάζογλου με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Μπουξμπάουμ.

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Μεϊντάνης, Μπαρμπαρούσης (65′ Χατζηφόρος), Σταύρου, Καλούδης, Μαγκλαράς, Καρόκης, Μασκλαβάνος (70′ Γκερδούκι), Κολάκι, Φυτίδης (65′ Ράπτης), Λάππας, Μικόνι.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης (75′ Παλατζίδης), Περιβολαράκης, Μοντέρο, Τσιτοφώτος, Μήλας, Δαραμούσκας, Στάσης (60′ Πατατανές), Λουκάς, Εγιουρούμ (55′ Κουλούρης), Πιτσούνης, Λαζαρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply