Connect with us

stoplekto

Στην κορυφή οι Ακαδημίες του ΑΟ Κορυδαλλός

Published

on

Στις δυο καλύτερες  ομάδες του Πειραιά συγκαταλέγονται οι ακαδημίες του ΑΟ Κορυδαλλού σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ . Από τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του συλλόγου Νίκο Κουλουμπαρίτση εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν σε όλο τον αθλητικό κόσμο του Πειραιά και όχι μόνο ένα ευχάριστο γεγονός για τον σύλλογο μας. Από σήμερα οι ακαδημίες της ομάδας του ΑΟ Κορυδαλλός συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 2 καλύτερες του Πειραιά και μέσα στις 125 σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελικά αποτελέσματα του προγράμματος του ΟΠΑΠ« Σήμερα αθλητές αύριο καλύτεροι άνθρωποι» που διενεργήθηκε πανελλαδικά από την αρχή του έτους και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλες οι ακαδημίες που λειτουργούν στην χώρα μας και με τα ποσοτικά αλλά και ποιοτικά κριτήρια που έθεσε ο ΟΠΑΠ η ομάδα μας έλαβε αυτή την τιμητική θέση.
Διοίκηση, προπονητές και αθλητές αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε πως είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς να συμμετέχουμε σε ένα τόσο ποιοτικό πρόγραμμα που για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του παίρνουν μέρος προπονητές ποδοσφαίρου, ειδικευμένοι επιστήμονες, νυν και πρώην αθλητές με στόχο το ευ αγωνίζεσθαι, την αγνή αγάπη για τον αθλητισμό και τον σεβασμό στις αρχές του υγιούς ανταγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας. Ταυτόσημες και οι απόψεις των ανθρώπων του συλλόγου μας για έναν αθλητισμό που θα αποτελεί πόλο κοινωνικοποίησης και αγωγής για τους νέους που θα έχει την δυνατότητα να καλλιεργεί συνειδήσεις, να προάγει ανθρώπινες αξίες και ιδανικά, να συμβάλει στην πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των νέων, να αναπτύσσει τη συναδέλφωση και την αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων.

Από την πρώτη επαφή μας με τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ βάλαμε ως στόχο την συμμετοχή μας σε όλη αυτή την διαδικασία που θεωρούμε τελικά πως θα αναβαθμίσει την ομάδα μας αλλά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην χώρα μας γιατί ο αθλητισμός είναι ένας κοινωνικός θεσμός ο οποίος αντικατοπτρίζει τη δεδομένη κοινωνία και τον πολιτισμό της.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΠΑΠ και τους ανθρώπους του για την ευκαιρία εξέλιξης που δίνει στα ερασιτεχνικά σωματεία και ευχόμαστε στις ομάδες και στους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα καλή επιτυχία στους στόχους τους.»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply